En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Un segon premi de la Loteria de Nadal cau a Olot, repartint 56 milions d'euros

És el 04074 i s'ha venut a l'administració nª1 del carrer Sant Rafel. La sèrie està premiada amb 1.250.000€
Redacció | 22 de desembre de 2022
Un segon premi de la Loteria de Nadal cau a Olot, repartint 56 milions d'euros

Alegria i fortuna aquest matí a Olot. Un 2n premi ha caigut a la capital de la Garrotxa pels volts de les 10.30h quan el 04074 s'ha conegut durant el sorteig de la Loteria de Nadal.

Un número que s'ha venut a l'administració del C/ Sant Rafel i al Bar Sant Tornem-hi del Barri de Sant Roc. Des de l'administració del centre d'Olot asseguren que han repartit 45 sèries del númerp que representen uns 56 milions d'euros en premis. Cada dècim representa 125.000 euros de premi.

El Fesol de la Sort ha venut una quarta part de tots els dècims. A mesura que passaven els minuts s’han anat apropant alguns dels agraciats, com és el cas de la Sònia, una veïna d’Olot, que assegura que "no s'ho esperava" i que  fins que no he arribat a l'administració, no s'ho podia creure. La Sònia reconeix que no compra loteria molt sovint, però el cas és que fa dues setmanes va entrar en aquesta administració olotina i va comprar-ne un.

Diversos han estat els agraciats que s’han acostat a celebrar-ho a l’administració. L’Ibrahima va arribar a Olot amb pastera provinent de Líbia i Itàlia l’any 2017, i ara li ha tocat la loteria. Ell i la seva família se sentien "molt contents, no ens ho creiem encara". A l’administració olotina també s’hi han apropat familiars de persones agraciades, confirmar que el número que tenien era el premiat.

No és la primera vegada que l’administració número 1 d’Olot ven un gran premi de la loteria de Nadal. El 2018 ja va vendre, per màquina, dècims del primer premi. Aquesta vegada, però, tal com ens explica el responsable de l’administració, l'Alfredo Alfaro.

Escolta la veu dels protagonistes, aquí:

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum