En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Troben una cuina il·legal en un domicili d'Olot on treballaven persones sense papers

L'obrador clandestí no tenia els permisos necessaris ni complia les mesures higièniques
ACN | 21 de gener de 2022
Troben una cuina il·legal en un domicili d'Olot on treballaven persones sense papers

Foto: Policia Nacional i Policia Local d'Olot


La Policia Local d'Olot i la Policia Nacional han desarticulat una cuina il·legal en un domicili particular d'Olot. En ella hi treballaven persones en situació irregular. L'operatiu conjunt entre els dos cossos arriba després que uns ciutadans denunciessin que s'havia muntat aquest obrador il·legal en un pis de la capital garrotxina on hi estaven explotant laboralment persones. Arran de la denúncia els dos cossos policials van investigar el domicili i també els punts on es venien els productes cuinats en aquest obrador. Finalment, es va fer una entrada al domicili on es feien uns postres típics de l’Índia, on es va comprovar que no es complien les mesures higièniques necessàries.

L'espai estava brut, els aliments no estaven refrigerats i es trobaven en mal estat de conservació. A més, no hi havia cap registre sanitari, ni es podia determinar la procedència. Els responsables de l'Agència de Salut Pública de Catalunya van aixecar una acta d'infracció per aquest motiu.

A més, l'operatiu policial també es van investigar set locals d'alimentació i va detenir dues persones per infringir la llei d'estrangeria, es van notificar tres infraccions de la normativa de treball i tres actes més pel departament de Salut Pública.

Foto: Policia Nacional i Policia Local d'Olot

Foto: Policia Nacional i Policia Local d'Olot

També et pot interessar

Cedeix part de la teulada de la Torre Castanys d'Olot a causa de les últimes pluges

L’aigua va provocar que una de les bigues cedís a causa d’una filtració “que no es va detectar”

La Policia Local d’Olot detecta “moments puntuals” de delinqüència durant les nits de cap de setmana

El cos s’ha trobat amb grups que aprofiten l’oci nocturn per generar problemàtiques o gamberrades i que, a vegades han estat generades pel consum d’alcohol

Estàs escoltant


Volum