En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Troben el cos sense vida d'un noi submergit als tossols d'Olot

Es tracta d'un jove de 14 anys que hauria caigut accidentalment
Redacció | 20 de juny de 2022
Troben el cos sense vida d'un  noi submergit als tossols d'Olot

El Fluvià (Imatge d'arxiu)


Uns joves han localitzat a les 5 de la tarda el cos d'un home sense vida submergit al riu Fluvià, a la zona dels tossols, al barri de Sant Roc, just a sota de la pista d'atletisme. El noi tenia el cap sota l'aigua. Segons ha pogut saber Ràdio Olot, al costat hi han localitzat unes bambes i una bossa amb roba i objectes personals.

Segons les primeres informacions que ha pogut constrastar Ràdio Olot, es tracta d'un jove de 14 anys que, a priori, hauria anat sol a banyar-se al riu. Es dóna les circumstàncies que en aquesta zona, especialment perillosa, hi ha molta roca basàltica i alguns bassalts de fondària considerable. Segons les mateixes fonts, el noi hauria caigut accidentalment i hauria mort.

Els joves que l'han localitzat han avisat ràpidament als Bombers que s'han traslladat al lloc dels fets i posteriorment han alertat als Mossos d'Esquadra que a hores d'ara investiguen les causes de la mort.

Fa uns anys, en aquesta mateixa zona dels tossols, hi va haver un altre accident similar en el qual dos nois van caure i un d'ells va morir en circumstàncies similars a les d'avui. De moment, no s'ha identificat el cadàver.

També et pot interessar

Creixen les ofertes i atencions gestionades per Dinàmig

En el que portem d’any, el servei d’ocupació ha atès un 11 per cent més de persones que el mateix període de l’any passat

Tornen els robatoris especialment a la gent gran coincidint amb l’arribada de l’estiu

Els Mossos d’Esquadra recomanen tenir els diners controlats i vigilar qui els envolta ara que s’acosta l’època de les pagues dobles

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum