En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Treballant pel trasllat

Els placers d’Olot ja treballen per fer el trasllat a la nova Plaça Mercat abans de les festes de Nadal. 
| 5 d'agost de 2014
Treballant pel trasllat

Els placers d’Olot ja treballen per fer el trasllat a la nova Plaça Mercat abans de les festes de Nadal. L’experiència de l’últim any a l’espai provisional del Firal ha estat bona i ara preparen les parades noves que seran personalitzades i tindran molt en compte el producte que venen. 

L'estructura de la nova Plaça Mercat (rubautarres.com)

DAVID PLANELLA | Les previsions no han canviat i la nova Plaça Mercat d’Olot s’hauria d’inaugurar abans de començar la campanya de compres de Nadal. El president dels placers, Jordi Vilarrasa, confia que el trasllat es farà ràpid i no comportarà que s’hagi de tancar el mercat cap dia.

Vilarrasa ha explicat a Ràdio Olot que els placers i els clients estan bé a l’espai provisional del Firal, sobretot gràcies a la ubicació cèntrica, i que ja treballen amb la nova Plaça Mercat en ment. Tindrà tres establiments més –de 18 es passarà a 21– i unes noves parades personalitzades per a cada botiga.

L’objectiu és que cada parada es personalitzi tenint en compte el producte que ven. El president dels placers diu que el nou disseny de les botigues serà un valor afegit per a tota la plaça.

Aquests són dies de molta feina per a tots els placers. Combinen la del projecte de la nova parada amb la feina diària que tenen a l’espai provisional. Tot i ser estiu, Vilarrasa destaca que treballen més que fa uns anys i que tant el juliol com l’agost solen ser mesos bons gràcies al turisme i a la fidelitat dels clients de la comarca. 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum