En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Trasllat completat

El trasllat dels 78 pacients al nou Hospital d'Olot s'ha fet amb èxit i sense incidents destacats. Aquest dilluns, primer dia en marxa. 
| 16 de novembre de 2014
Trasllat completat

Aquest dilluns obre les seves portes el nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. L’equipament, una reclamació que va començar fa una dècada, estrena unes instal·lacions molt amples. De fet, triplica el seu espai. El nou equipament de salut de referència de la Garrotxa s’estrena aquesta setmana després d’un cap de setmana de trasllat ‘exprés’ dels malalts, que s’ha fet tal i com estava previst.

La primera pacient al nou Hospital (Fundacio Sant Jaume) 

Un total de 73 pacients han estat traslladats des de l’antic Sant Jaume al nou Hospital d’Olot aquest dissabte. Amb vehicles adaptats i ambulàncies s’ha fet aquesta operació sense problemes i fins i tot amb un temps menor de l’esperat. El gerent de l’Hospital, Carles Puig, ha destacat la implicació dels professionals del centre en el trasllat. La primera pacient trasllada ha estat la Maria Rosa Ferrer, que ha estrenat l’habitació 408 del nou Hospital ubicat al Pla de Dalt. Un trasllat on tot ha anat segons el que estava previst o fins i tot millor: només en la fase del matí s’ha retallat en quasi tres quarts d’hora el temps previs.

Al llarg de la setmana l’Hospital es posarà a ple rendiment començant per aquest mateix dilluns que en serà el dia de l’estrena. Per aquest motiu, Ràdio Olot emet una programació especial de 4 hores en directe des del nou centre per conèixer els detalls. La podran sentir a partir de les 12 del migdia.

També et pot interessar

L'Ajuntament d'Olot i Educació construiran nous vestidors a l’IES Garrotxa després d’anys de reivindicacions

Actualment, l’institut té uns mòduls prefabricats que fa més d’una dècada que es van instal·lar

En marxa la vuitena edició dels premis 100% Emprenedors

Ja s’ha obert la convocatòria per a projectes i emprenedors de la Garrotxa que vulguin participar-hi. Els candidats opten a dos premis econòmics de 3.000 i 1.500 euros

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum