En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Tots a donar sang!

La Sisena Marató de Sang d'Olot comença a l'Hospici. Cal superar les 1500 bosses aconseguides en l'edició anterior. Cal garantir les reserves pels propers mesos. Ho podem aconseguir!.
| 3 de maig de 2013
Tots a donar sang!

Olot es mobilitza aquest cap de setmana per demostrar la seva solidaritat. Arriba la sisena edició de la Marató de Donants de Sang a la Garrotxa, una de les de més èxit de tot Catalunya. L’objectiu és seguir creixent en nombre de bosses i arribar a les 1.500. Les donacions d’Olot donen tranquil·litat al Banc de Sang que es buida més quan arriba l’estiu.

Acte de presentació de la Marató de Donants de Sang.

JORDI ALTESA | Aquest dissabte Olot tornarà a demostrar la seva mobilització ciutadana entorn a la solidaritat. Se celebra una nova edició de la Marató de Donants de Sang que s’ha convertit ja en una festa major de la solidaritat. 12 hores d’extraccions, des de les 10 del matí fins a les 10 del vespre. L’Associació de Donants de Sang organitza aquest dissabte la sisena edició amb el repte de millorar les donacions. Fa 4 anys es van superar les 1.000 donacions, en fa 2 se’n van fer 1.347 i ara el que es vol és superar les 1.500 donacions. Tot un èxit de recollida que fa que la Marató d’Olot sigui esperada per què contribueix a augmentar considerablement les reserves del Banc de Sang. La Marató és admirada a Catalunya pels resultats que obté i la capacitat de mobilitzar a tota una ciutat per un objectiu solidari. La clau de l’èxit és la societat olotina, segons ha explicat a Ràdio Olot una de les delegades dels donants, Paquita Boix.

A banda dels donants que s’esperen aquest dissabte, hi ha un altre factor important perquè la Marató funcioni: les persones, entitats i empreses voluntàries que fan possible l’esdeveniment amb tot tipus d’aportacions. Des de l’Associació de Donants de Sang expliquen que allà on demanen ajuda no es troben mai una negativa per resposta.

Al llarg del dia es faran diferents activitats i propostes entorn al pati de l’Hospici per tal d’amenitzar aquesta Marató de Sang. Per a donar-ne cal tenir més de 18 anys, pesar més de 50 quilos i no és necessari anar-hi sense haver menjat res. Més informació al web www.donarsang.cat o el mateix dia a la Marató.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La Canya ja gaudeix de llits elàstics pels més petits a la plaça 1 d'octubre

La iniciativa l’havien demanat els veïns de la zona a les trobades organitzades per l’Ajuntament anomenades ‘Quedem a la plaça’.

Resum de l'any 2021, l'any en què tot torna

La pandèmia torna a centrar el resum de l'any de Ràdio Olot

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum