En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Tot s'hi val!

Olot celebra al llarg d'aquest cap de setmana el seu Carnaval en una edició especial que recorda el quart de segle del seu inici. 
| 7 de març de 2014
Tot s'hi val!

Arriba el Carnaval a Olot marcat per la celebració del seu primer quart de segle. Per això, un dels plats forts de la festa arriba aquest divendres mateix amb un espectacle al Principal protagonitzat per tots els Reis i Reines que ha tingut el certamen. Els actuals, Joan Soler i Maria Josep Alabern, han explicat que viuen amb molta il·lusió una agenda d’actes més carregada del que sembla.

Imatge de la celebració de Carnaval de l'any passat (Martí Albesa / lagarrotxa.info) 

REDACCIÓ | El Rei i la Reina són les màximes autoritats de la festa de Carnaval a la ciutat però això no fa que tinguin una gran quantitat d’activitats entre visites a escoles, residències i altres compromisos. Joan Soler i Maria Josep Alabern, de la penya els Titots d’Olot, són els escollits aquest any com un homenatge a la colla que es va fundar expressament pel carnaval d’Olot. Aquest divendres a les 9 del vespre al Teatre Principal hi haurà l’espectacle reial en el qual hi participaran els reis i reines d’aquests 25 anys de Carnaval d’Olot. Els representants actuals han explicat al "5 minuts +" de Ràdio Olot que ells no actuaran però han avançat que hi haurà alguna sorpresa.

El dissabte serà el dia gros de la festa a Olot amb una cercavila que passarà pels espais habituals i la feta seguirà amb un sopar popular i diferents festes arreu de la ciutat. Diumenge es farà un espectacle de carnestoltes de “Vulcanisme Musical” a dos quarts de set als Catòlics. 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant


Volum