En directe
5 Minuts +
amb Joel Tallant i Aniol Puigvert

Tot a punt per una nova edició de la Volcanolimits

Una de les curses més tradicionals de BTT de Muntanya torna aquest diumenge amb un gran canvi dins la organització. El Nan Oliveras Team ha assumit la direcció de la cursa de Les Planes d’Hostoles que vol tornar a ser un referent a nivell comarcal
Aniol Puigvert | 23 de novembre de 2022
Tot a punt per una nova edició de la Volcanolimits

La Volcanolimits torna a presentar-se a Les Planes d’Hostoles com una de les curses més importants a nivell comarcal. Aquesta prova de BTT de Muntanya ha passat per diverses fases, des de la seva creació al 2013 a la Vall d’en Bas. Després d’estar a punt de desaparèixer, el Nan Oliveras Team amb la col·laboració de l’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles han tornat a agafar les rendes de la cursa. L’objectiu d’aquesta vuitena edició és tornar a situar-la com un referent, i de moment ho està aconseguint ja que porta més de dos-cents participants. Ho explica el responsable de la cursa, Nan Oliveras.

La Volcanolimits busca posar a prova les habilitats dels participants sobre la bicicleta. Per fer-ho, hi haurà dos recorreguts: per un costat la Volcanolimits Marathon, de 45 quilòmetres amb desnivells de 1.500 metres positius i diversos trams de dificultat important. Per altra banda, hi haurà la Volcanolimits Sprint, de 25 quilòmetres amb 750 metres de desnivell positiu i que pretén ser més assequible. Ja són més de dues-centes persones que s’han inscrit a la vuitena edició d’aquesta prova, i les que encara no ho han fet tindran temps fins aquest divendres.

La BTT de Les Planes d’Hostoles començarà el dissabte amb la recollida de dorsals entre les cinc i les est de la tarda al pavelló del poble. La prova donarà el tret de sortida el diumenge a les nou del matí des de la mateixa ubicació.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant


Volum