En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Tornen els Teràpia de Shock amb '100.000 històries'

Els components del disc diuen que el nou disc recorda el primer per la seva vitalitat
| 12 de març de 2015
Tornen els Teràpia de Shock amb '100.000 històries'

‘100.000 històries’ és el nom de l’últim disc del grup de música garrotxí, Teràpia de Shock. Un disc que segons els integrants és especial perquè desprèn l’energia del començament de la banda però alhora recull tota la seva experiència.

100milhistories

La caràtula del nou disc

Els Teràpia de Shock acaben de treure el seu últim disc que està carregat de cançons que expliquen tot tipus d’històries on serà fàcil poder-s’hi identificar. Segons el guitarrista i veu del grup, Ferran Massegur, la missió és continuar explicant les seves històries i portar la seva música allà on puguin. Aquest és també el missatge que volen transmetre amb el nou disc, “100 000 històries”. Segons el mateix Massegur, en la producció d’aquest últim disc van sentir els mateixos sentiments i la mateixa energia de quan van fer el primer. Per una altra part, la banda aviat farà 8 anys i al llarg d’aquest temps el grup ha passat per molts canvis. Un d’aquests és, per exemple, la integració d’un nou component a la banda que toca un instrument diferent dels altres i ha donat un ventall més ampli  de possibilitats, textures i sons.

La portada del nou disc és un altre element que demostra l’evolució del grup al llarg de gairebé 8 anys. L’autor ha estat el baixista, Albert Parés. La gira de Teràpia de Shock per presentar el nou disc començarà el dia 10 d’abril a la Mirona de Salt.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant


Volum