En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Tornar on érem

Esquerra demanarà al Congrés els motius pels quals Fomento vol rebaixar el compromís adquirit amb la variant d'Olot i vol tornar al traçat de consens.
| 27 de juny de 2014
Tornar on érem

Esquerra Republicana presentarà una proposició no de llei al Congrés dels Diputats per demanar al ministeri de Fomento que torni a la proposta original i signada del traçat que li pertoca de la variant d’Olot. Els republicans s’oposen a renunciar als projectes consensuats amb el territori només per criteris econòmics.

JORDI ALTESA | Esquerra Republicana diu que si les variants han de ser una gran autovia de connexió de transport a nivell internacional i no de connexió intercomarcal entre Osona i la Garrotxa cal un projecte que ho pugui suportar. Entenen que aquest és el projecte també de la Generalitat de Catalunya, el que trenca amb ara com una via d'interconnexió comarcal. A través de la seva diputada al Congrés dels Diputats, Teresa Jordà, han explicat que insistiran en mantenir les posicions de consens acordades al territori i a les quals el propi ministeri de Foment es va comprometre respectar i, a més, que doni raons del canvi de traçat.

Un altre cavall de batalla passa per tornar al traçat pactat de la variant de Les Preses després de que s’estigui treballant amb una proposta antiga i que no és la que defensa Esquerra, amb un túnel per sota la Marboleny. El portaveu dels republicans a Olot, Pere Gómez, ha deixat la porta oberta a mantenir la restricció de vehicles pesants que no es desplacen entre les dues comarques si no es fa una construcció ben feta.

Esquerra també alerta del risc que suposa la construcció de la nova proposta de Fomento ja que deixaria pràcticament aïllats de la resta de la ciutat al mig miler de veïns que viuen al barri de l’Hostal del Sol.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum