En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Tornar a ser majoritaris

El PSC d'Olot presenta de nou a Josep Guix com a cap de llista per a les municipals de l'any que ve. Esperen tornar a ser força majoritària.
| 13 de maig de 2014
Tornar a ser majoritaris

El PSC vol tornar a ser la força majoritària a Olot. Els socialistes ja han presentat Josep Guix com a cap de llista per als comicis que seran d’aquí poc més d’un any. Diuen que podrien repetir pràcticament el mateix programa que el 2011 ja que acusen a l’actual equip de govern de no haver fet pràcticament res en polítiques clau per la ciutat.

La presentació del candidat Josep Guix amb Juli Fernández i Albert Bramon (El Punt Avui)

JORDI ALTESA | Josep Guix ja és oficialment el candidat del PSC a l’alcaldia d’Olot en les eleccions del maig del 2015. Els socialistes estan treballant ja amb confeccionar una llista on volen renovar generacionalment alguns dels llocs claus. Pel què fa al seu programa electoral,  Guix ha explicat que podrien repetir el mateix que fa 4 anys ja que creu que en temes com la promoció econòmica l’equip de govern no hi ha treballat prou. Tot i això, Guix ha aprofitat la seva presentació oficial per assenyalar ja els seus grans eixos programàtics: una ciutat que sigui educadora i saludable, a més d’integrada dins del Parc Natural de la Zona Volcànica i amb un teixit econòmic que generi riquesa. També creuen que hi ha una paràlisi al Barri Vell. Per a ells, aquest actual mandat era moment d’impulsar altres polítiques.

En la seva presentació oficial, Guix ha rebut el suport del primer secretari del PSC a les comarques de Girona, Juli Fernández. Fernández ha admès estripades de carnet de noms històrics del socialisme a tota la demarcació, inclosa la Garrotxa. Tot i això, diu que  el saldo no és tan negatiu perquè també s’han registrat noves altes. El també alcalde de Palafrugell ha estat clar per parlar de les aspiracions socialistes a Olot: tornar a ser la força majoritària. A nivell garrotxí el PSC aspira a mantenir, o fins i tot incrementar, les llistes que va fer als municipis de la comarca. Ara mateix els socialistes tenen 3 alcaldies, Sales, Beuda i Tortellà, dues de les quals amb llista afiliada. A banda, es van presentar a 6 municipis més.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum