En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Torna la Jornada Gastrovolcànica a Olot amb un canvi de format

Ho farà a l’Espai Cràter, aquest dijous amb unes ponències a càrrec de vàries personalitats de la restauració garrotxina
Aniol Puigvert | 31 d'octubre de 2022
Torna la Jornada Gastrovolcànica a Olot amb un canvi de format

Canvi Generacional, economia i producte. Aquests seran els tres eixos principals de la Jornada Gastrovolcànica organitzada per l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa. Aquest dijous se celebrarà la 36a edició, una edició amb un canvi de plantejament. L’acte, a l'Espai Cràter a dos quarts de set, constarà d’una sèrie de ponències que volen reflectir la situació gastronòmica actual. Fran Cabello, fundador de RestaurUp parlarà de la rendibilitat econòmica i el valor humà. Després serà el torn de Fina Puigdevall i Martina Puigvert del restaurant les Cols, amb el seu projecte I+D relacionat amb la sostenibilitat. Josep i David Colom, del restaurant Hostalet parlaran de l’evolució del seu restaurant i el canvi generacional. Tancaran l’acte, la Mireia Badosa i en Kevin Meisse del restaurant L’Equilibri d’Olot per explicar una nova visió culinària. El president de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa és Gerard Xifra.

Aquest acte de la Jornada Gastrolvolcànica vol ser l’embrió d’unes jornades que es volen dur a terme d’aquí a un any. Porta per nom ‘La Garrotxa soft and smart country’ i vol potenciar el producte de proximitat juntament amb la cuina volcànica. Aquesta iniciativa, ideada per Turisme Garrotxa compta amb el finançament del Fons Europeus Next Generation. La directora de Turisme Garrotxa és Gemma Canalies.

A la Jornada Gastrovolcànica d’aquest dijous a l'Espai Cràter també s’hi farà entrega dels reconeixements que cada any entrega l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa. L’acte tindrà un cost de 15 euros per persona pels establiments adherits al gremi, dels quals tres euros aniran destinats a  Integra. A més, a partir d’aquest divendres i fins al 27 de novembre, quinze restaurants de la Garrotxa oferiran menús per mostrar l’oferta gastronòmica de la comarca.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La Garrotxa registra més d’un 70% d’ocupació durant el Pont de la Puríssima

La comarca s’ha omplert de turistes aquests darrers dies que majoritàriament han visitat entorns com la Fageda

L’Espai Cràter d’Olot espera rebre durant la Puríssima una afluència massiva de visitants

Només pel pont de Tot Sants més d’un miler de persones van passar pel centre d’interpretació dels volcans

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum