En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Toc d'atenció

El cap de la Policia Municipal d'Olot diu que cap comerciant s'ha interessat per tenir assessorament sobre com millorar la seguretat dels establiments.
| 25 de juny de 2014
Toc d'atenció

El cap de la Policia Municipal d’Olot demana als comerciants que hi posin també de la seva part en millorar la seguretat dels establiments. Diu que s’han ofert vàries vegades a assessorar-los per millorar la seguretat dels seus locals però que a hores d’ara ningú s’hi ha interessat. Ignasi López espera que això sigui conseqüència de la crisi.

Un element de seguretat (itmsistemas.es)

JORDI ALTESA | Els comerciants van ser uns dels defensors de la instal·lació de càmeres de vigilància al centre d’Olot per tal de reduir els delictes i millorar també la sensació de seguretat d’ells, però també de veïns i clients. Ja aleshores la Policia Municipal els va dir que aquest sistema no podia ser una solució única i que havien de fer la seva part a l’interior dels comerços. Per això, els va animar a prendre mesures per reforçar la seguretat dels seus establiments per tal de dissuadir els lladres. El cap de la policia olotina, Ignasi López, ha explicat a Ràdio Olot que s’han ofert a assessorar gratuïtament sobre aquest tema a tots els comerciants que ho vulguessin però que fins ara no han atès a ningú. Tot i la crisi, López diu que la seguretat d’alguns comerços d’Olot és “massa precària” ja que, per exemple, no tenen alarma o la porta no està suficientment reforçada. El que es tracta de fer en definitiva, és posar més traves per evitar que es cometi el delicte.

Des de principis d’any, 4 càmeres de videovigilància estan operatives al centre d’Olot. Estan controlades de manera remota des de la comissaria de la Policia Municipal les 24 hores del dia.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum