En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Tira endavant la moció dels periodistes locals per conciliar les vides laboral i familiar

L'han proposada tots els mitjans de comunicació d'Olot i l'ha aprovada, per unanimitat, el ple de l'Ajuntament
| 4 de febrer de 2015
Tira endavant la moció dels periodistes locals per conciliar les vides laboral i familiar

Els periodistes que treballen a la Garrotxa han portat al ple de l’Ajuntament d’Olot una moció, impulsada entre d’altres per professionals de Ràdio Olot, amb 11 punts concrets per aconseguir puntualitat i que els professionals de la comunicació puguin conciliar la seva vida laboral amb la familiar.

Els estudis

Un dels problemes de la realitat periodística d’Olot és que mentre la comunicació és professional i per tant en una jornada laboral més o menys estricte. En canvi, molts dels esdeveniments i iniciatives els organitzen de manera vocacional diferents persones que s’hi dediquen quan els periodistes ja haurien d’haver acabat la jornada laboral.

Per tal de conciliar aquesta realitat de la millor manera possible, el col·lectiu de periodistes de la Garrotxa han redactat una moció pionera a tot Catalunya que aposta per la puntualitat en les convocatòries i uns horaris “racionals”, seguint l’estela de la reforma horària que es vol impulsar a Catalunya per a l’any que ve. Una decisió que va rebre el suport unànime dels partits polítics, tal i com recorda un dels impulsors de la moció, Jordi Casas.

Tots els mitjans de comunicació de la ciutat han donat suport a aquesta moció i s’han compromès a complir-la i a fer-la respectar.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Davant el desànim, més organització

Aquesta és l’actitud de les entitats sobiranistes de la Garrotxa cinc anys després de l’1 d’Octubre

Anna Barnadas no es presentarà a les properes eleccions municipals

L’actual portaveu d’ERC Olot fa un pas al costat i seguirà amb les seves funcions com a secretària d’Acció Climàtica

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum