En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

TEISA inverteix 2,2 milions d’euros en la compra de nous autocars híbrids

En total s’han comprat set vehicles, que es destinaran a les línies interurbanes que hi ha arreu de la demarcació
Redacció | 7 d'octubre de 2022
TEISA inverteix 2,2 milions d’euros en la compra de nous autocars híbrids

TEISA ha incorporat nous vehicles híbrids a la seva flota. Els nous autobusos ja s’han pogut incorporar a les diferents línies que hi ha a la demarcació, menys un, que encara no està a punt per la falta de materials. Es tracta de vehicles amb un motor de dièsel i un potent motor elèctric, i la combinació permet que es puguin utilitzar tant en terrenys planers com a les pendents del Prepirineu gironí. El Director-gerent de TEISA és Àlex Gilabert.

La compra d’aquests busos híbrids ha suposat una inversió de 2,2 milions d’euros per TEISA, tot i que en part han comptat amb ajudes dels fons Next Generation.

A banda de la compra d’aquests busos nous, des de TEISA ja tenen previst incorporar l’any que ve cinc nous vehicles totalment elèctrics. En aquest cas es farà una inversió de 3 milions d’euros per poder posar carregadors elèctrics a les cotxeres i també poder augmentar la línia interurbana que hi ha entre Salt i l’UdG.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Bicis Actives ha repartit 18 bicicletes a Olot

L'objectiu del programa és recuperar les que estan en desús i cedir-les a persones que en necessitin però no puguin afrontar-ne el cost

Olot formarà part del sistema tarifari integrat de les comarques de Girona

Això suposarà una rebaixa dels preus dels tiquets, sempre i quan el viatger es mogui dins la demarcació

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum