En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Tardor 100% cultural

Olot viurà una tardor amb més de 130 activitats culturals. Concerts, conferències, teatre i exposicions configuren la programació.
| 29 d'agost de 2013
Tardor 100% cultural

Olot viurà una tardor amb més de 130 activitats culturals. Obres de teatre, concerts, exposicions, tallers i xerrades ja estan programades i recollides a l’Agenda Cultural d’Olot. Una eina que permet tenir, a tres mesos vista, tots els actes que es fan a la ciutat ja siguin municipals o organitzats per entitats. La versió en paper de l’agenda estarà disponible la setmana que ve.

Olot és una ciutat a on se celebren un gran nombre d’activitats culturals al llarg de l’any. Per tal de tenir-les recollides en un sol document, des de l’Ajuntament es va crear l’Agenda Olot Cultura que surt de forma trimestral i agrupa tots els actes previstos a la ciutat ja siguin municipals o organitzats des de les diferents entitats. La programació de tardor ja està a punt i començarà després de les Festes del Tura.

La programació musical per aquesta tardor ve plena de cares conegudes i d’estils molt diferents. Després de Festes del Tura es començarà amb un concert del grup “La Senyora” i un dels “Gossos”. De cara a Sant Lluc vindran a Olot els cover dels Beatles “Abby Road” i els Camut Band amb un espectacle de persussió i claqué. A l’octubre i novembre s’ha programat un concert de Piano amb temes del Pare Antoni Soler, un espectacle de Jaume Sisa i un concert de la Principal d’Olot.

Pel què fa a la programació teatral destaquen 3 obres de gran format (“La Pell Eixorca”, “Bona Gent” i "Adreça Desconeguda”) així com 3 espectacles del LAP que portaran a la ciutat artistes molt reconeguts a nivell internacional. També s’ha pensat en un espectacle de màgia per la nit de tots Sants i propostes per als més petits amb el festival “El Més Petit De Tots”. L’humor també té un lloc dins la programació del teatre per aquesta tardor amb l’espectacle “Reugenio” dirigit i interpretat pel fill del mític humorista.

Els Museus d’Olot també vénen carregats de propostes per aquesta tardor. En el marc de les Festes del Tura s’inaugurarà una mostra de vitralls de Domènec Fita al Museu dels Sants. També es podrà conèixer, al Museu Comarcal de la Garrotxa, com va ser el procés de trasllat del patrimoni artístic dels museus de Barcelona cap a Olot l’any 1936 de la mà de l’exposició “Viatge a Olot”. La faràndula olotina també tindrà el seu espai a la Sala Oberta del Museu fins el 27 octubre. Però una de les mostres importants d’aquesta tardor serà la dedicada a “Francesc Vayreda”, una exposició que anirà acompanyada d’una publicació a partir d’un estudi exhaustiu de la seva vida i obra.

Totes les activitats culturals de tardor a la ciutat estan recollides a l’Agenda Olot Cultura. Les edicions en paper estaran a disposició del públic a partir del 3 de setembre. També es pot consultar on-line a l’adreça www.olotcultura.cat

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum