En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Suport olímpic

Olot se suma a Vic, Ripoll, Puigcerdà i Granollers i dóna suport a la candidatura olímpica dels Jocs Olímpics d'Hivern del 2022. 
| 2 d'octubre de 2013
Suport olímpic

Olot dóna suport formal a la candidatura olímpica Barcelona-Pirineus. Així ho han acordat juntament amb els alcaldes de Vic, Ripoll, Granollers i Puigcerdà. Olot s’ha afegit a la coneguda taula de la C-17 des de la qual han demanat una vegada més el desdoblament de la línia de tren que uneix Barcelona amb la Cerdanya.

Trobada dels alcaldes a Vic (ACN)

REDACCIÓ I ACN | Els alcaldes de Vic, Granollers, Ripoll, Olot i Puigcerdà - coneguts com els alcaldes de la C-17- donen suport a una eventual candidatura olímpica Barcelona-Pirineus 2022 i reclamen el desdoblament de la via del tren. Així ho ha anunciat l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, qui ha destacat que demanen "valentia" a l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, per tirar endavant un projecte al qual "el territori donarà suport". Segons els batlles, es tracta d'una aposta "de país" que no beneficiaria només la capital, sinó tot el territori. Concretament, la iniciativa demana el desdoblament de la via fins a Ripoll, i millores a la línia fins a Puigcerdà. El projecte està valorat en més de 500 MEUR.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum