Sort diversa en els derbis gironins de Primera Catalana de bàsquet

El Garrotxa-Santjoanenc va guanyar el Palamós a la masculina i el CB Olot va perdre contra el GEiEG B a la femenina
| 31 d'octubre de 2016

El CB Garrotxa-Santjoanenc va guanyar el Palamós a la masculina i el CB Olot va perdre 'in extremis' contra el GEiEG B a la femenina.

cbgx-palamos-isaac-planella

Roger anota en una jugada interior (Isaac Planella)

A la Primera Catalana femenina, derrota del CB Olot en un partit vibrant contra el GEiEG B. Va tenir de tot: igualtat, intensitat, polèmica, una pròrroga i un triple a l’últim segon que va decidir la victòria pel conjunt visitant. El GEiEG es va imposar per 67-70 amb aquest  triple sobre la botzina que va tocar el taulell. Ara, el CB Olot d’Albert Farrés és cinquè, amb quatre victòries i dues derrotes.

La cara de la moneda va ser a Sant Joan les Fonts. També a la Primera Catalana, però masculina, el CB Garrotxa-Santjoanenc va vèncer el Palamós en un altre derbi gironí igualat. En aquest cas, no es va necessitar cap pròrroga i l’equip d’Adrià Mercader es va quedar la victòria amb una bona recta final de partit. Va acabar guanyant per set punts de diferència (53-46).

El Santjoanenc va evitar els contraatacs ràpids del Palamós i va guanyar un partit que li dóna aire a la classificació. De fet, garrotxins i palamosins ara empaten a tres victòries i quatre derrotes i si la lliga s’acabés ara, tots dos jugarien la promoció de permanència. A banda de Santjoanenc i Palamós, hi ha quatre equips més amb aquest balanç de 3-4, cosa que demostra la gran igualtat de la Primera Catalana de bàsquet. La setmana que ve, Maristes-Garrotxa i Sant Cugat-CB Olot femení.