En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Sisa, Portet i Oliver: un trio sorprenent que actua a Olot

Tres clàssics contemporanis de la música catalana actuen aquest divendres a Olot.
| 6 de febrer de 2015
Sisa, Portet i Oliver: un trio sorprenent que actua a Olot

Aquest divendres arriben al Teatre Principal d’Olot tres clàssics de la musica catalana. Jaume Sisa, Quimi Portet i Joan Miquel Oliver faran un concert.

sisaportetoliver

El trio d’asos del pop català sumen un repertori de gairebé quatre-centes cançons i que no para de créixer. Temes com el “Qualsevol nit pot sortir el sol” o “Alegria” són un exemple d’algunes de les cançons d’aquests artistes que han sonat a la historia de la música catalana. Ara tots tres s’han unit després de fer-se entendre i que han sabut exposar, amb una gamma molt extensa de recursos, les seves pròpies idees estètiques. El programador musical d’Olot, Jordi Serrat, ha explicat que l’experiència havia de ser en principi per una sola nit i que de l’èxit s’ha repetit.

Les entrades anticipades es poden comprat al Teatre Principal, a Can Trincheria o a la pàgina www.olotcultura.cat. També es podran comprar a taquilla el mateix dia del concert.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum