En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

S'estrena la Romànic Bike Extrem

250 corredors, tots els que s’hi podien inscriure, seran els protagonistes de la primera edició de la cursa
| 31 d'octubre de 2018
S'estrena la Romànic Bike Extrem

250 corredors, tots els que s’hi podien inscriure, seran els protagonistes de la primera edició de la cursa, aquest diumenge. És la versió ciclista de la Romànic Extrem, l’organitza l’associació Batec Garrotxí i es disputarà a la Vall de Bianya en dos recorreguts que seran sorpresa fins a l’últim moment.

El dia de la presentació (Pau Masó)

La Romànic Extrem és una cursa de muntanya que se celebra a la Vall de Bianya des de fa sis anys i que ja s’ha consolidat en el calendari català. Ara, fins i tot, té una versió ciclista. La primera edició es disputarà aquest diumenge sota l’organització del Batec Garrotxí i tindrà una participació de 250 corredors. El president de l’entitat, Xevi Guinart, es mostra molt satisfet de com ha anat el ritme d’inscripcions.


El Batec Garrotxí va posar el límit de participants a 250 i, a tres dies de la prova, ja pot dir que l’ha complert. Fins i tot en podria haver tingut més, però Guinart diu que amb aquesta xifra poden garantir la qualitat de la cursa. I aquest és el seu objectiu.


La Romànic Bike Extrem es disputarà diumenge amb dos recorreguts: un de 32 quilòmetres i 1.150 metres de desnivell i un de 52 amb uns 2.000 metres de desnivell. Tots dos portaran els ciclistes a diferents racons de la Vall de Bianya, però tots dos encara són una incògnita. L’organització vol que siguin sorpresa fins diumenge.


Diumenge, el camp de futbol de l’Hostalnou de Bianya serà el centre neuràlgic de la primera Romànic Bike Extrem. Si el temps ho permet, també acollirà activitats per a la mainada.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Jordi Jou ja ha viscut cinc Europeus com a entrenador de natació

El garrotxí ha fet el repòquer en el Campionat d’Europa de Roma, on han participat sis nedadors i nedadores del seu club, el Sant Andreu

Aquest divendres l’Hoquei Olot posarà a la venda les entrades per a la Supercopa d’Espanya d’hoquei patins

La disputaran el Liceo, el Barça, el Reus i el Noia el 2 i 3 de setembre al Pavelló d’Esports, on també hi haurà una fan zone, un partit amistós de l’Hoquei Olot contra el Barça B i una festa final amb música

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum