En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Serramitja reforça un Olot que espera fer dos o tres fitxatges més

La Unió Esportiva Olot ha aconseguit la cessió d’una de les joves promeses del futbol gironí
| 16 de juliol de 2015
Serramitja reforça un Olot que espera fer dos o tres fitxatges més

La Unió Esportiva Olot ha aconseguit la cessió d’una de les joves promeses del futbol gironí. Marcel Serramitja ve cedit pel Girona durant un any i ve a reforçar l’atac dels de Rodri ja que pot fer tan de davanter centre o com d’acompanyant. El club espera fer encara dos o tres fitxatges més.

Marcel Serramitja Marcel Serramitja amb la samarreta de l'Olot (UEO) 

Serramitja s’ha format a les categories inferiors del Girona i ha destacat aquest any amb el filial del club. Té 20 anys i de fet ja ha jugat alguns partits amb el primer equip, com la Copa Catalunya o algun amistós. De la seva tècnica se’n detalla que té bon tir amb les dues cames i la versatilitat. El secretari tècnic de la Unió Esportiva Olot, David Comamala, ha destacat a Ràdio Olot que té un perfil més físic que el d’Uri Santos.

Serramitja ve cedit a l’Olot per una temporada pel Girona amb un mecanisme semblant al que va portar Pere Pons a jugar a la Garrotxa durant una temporada o Jordi Calavera aquesta temporada que s’ha acabat. Una fórmula que Comamala assegura que es pot fer per la confiança que hi ha entre clubs.

Reforçar l’atac és una de les prioritats de l’Olot i Serramitja ve a sumar en aquest espai però Comamala anuncia encara dos o tres fitxatges més, un lateral esquerre per a suplir a Mousa i un o dos davanters.

Marcel Serramitja ja s’entrena des d’aquest dimecres a les ordres de Rodri.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La sort segueix sense acompanyar a l’Hoquei Olot (2-0)

Els olotins cauen a la pista del Cerdanyola en un partit marcat per l'efectivitat

L'Olot necessita trencar la sèrie de derrotes contra un Hércules en hores baixes

Els alacantins, en plena crisi a tots nivells, només tenen cinc punts més que els olotins i també ocupen zona de descens. Jonathan Risueño recupera Bigas, Terma i Cerdà, i medita donar la titularitat a Coris i Forgas en atac

Estàs escoltant


Volum