En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Sentim l'Olot!

20 anys després tornen les transmissions dels partits de la Unió Esportiva Olot a la ràdio Aquest cap de setmana s'estrena "L'Olot a Ràdio Olot". Els esports passen a ser un dels nous pilars de la programació de l'emissora
| 17 d'octubre de 2012
Sentim l'Olot!

20 anys després, tornen les retransmissions de la Unió Esportiva Olot a Ràdio Olot. Una aposta decidida i ferma de l’emissora per donar els partits des d’aquesta mateixa setmana. El programa porta per nom “L’Olot a Ràdio Olot” i serà un gran contenidor d’informació esportiva.

Més esport que mai a les ones de Ràdio Olot. Dues dècades després es podrà tornar a vibrar amb els partits de la Unió Esportiva Olot en directe a través d’aquesta freqüència. L’aventura de l’Olot a Tercera Divisió es podrà seguir al detall doncs a través d’aquestes retransmissions. El programa s’adaptarà al calendari futbolístic entorn al partit i tindrà una durada d’uns 150 minuts. A banda del partit hi haurà espai per repassar el món esportiu de la Garrotxa i la resta de l’àmbit de la cobertura de Ràdio Olot: la demarcació de Girona i Osona. El programa estarà comandat per David Planella i Josep Guardiola.

“L’Olot juga a Ràdio Olot” és un programa que porta temps coent-se i que ha vist la llum ara. El director de l’emissora, Joel Tallant, ha explicat que tirar-lo endavant és una mostra del compromís amb la ciutat, donant altaveu a una de les principals entitats d’Olot.

De la seva banda, la Unió Esportiva Olot, també ha colaborat en tirar endavant aquest projecte. Segons el vicepresident de l’entitat, Jordi Vayreda, pel club és important comptar amb la complicitat d’un dels altaveus de la ciutat.

Els dos primers partits seran d’alt interès. Les transmissions tornen amb un partit contra el líder, el Cornellà amb una visita al seu camp després de l’aturada de 2 setmanes. La setmana següent, derbí gironí contra el Figueres. L’oferta esportiva de Ràdio Olot la complementen cada dia La Graderia a partir de dos quarts de nou del vespre i les retransmissions del Futbol Club Barcelona. A més, també es reforcen els espais esportius dins dels informatius de Ràdio Olot. “L’Olot a Ràdio Olot” es podrà escoltar per totes les plataformes: 98.1FM, canal 51 TDT, radiolot.cat i amb l’aplicació Tunein als smatphones.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum