En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Sense sostre

Continua creixent el nombre de famílies que han d'anar al Centre de Distribució d'Aliments del 2014. Els 9 primers mesos de l'any n'hi han passat 644.
| 29 d'octubre de 2014
Sense sostre

Continua creixent el nombre de famílies garrotxines que necessiten ajuda dels serveis socials per poder comprar productes bàsics. Un any més, i ja en van 5, la Garrotxa torna a preparar-se per bolcar-se amb el Gran Recapte d’Aliments. A Olot la jornada se centrarà en el dissabte 29 de novembre i a hores d’ara encara fan falta un centenar de voluntaris.

Presentació de la campanya

JORDI ALTESA | Els 9 primers mesos de l’any, 644 famílies han passat pel Centre de Distribució d’Aliments de la Garrotxa per tal de poder emplenar el rebost amb productes bàsics, ja siguin aliments o de neteja i higiene personal. Això suposa un creixement de 47 famílies comparat amb el mateix període de l’any passat. El president de Càritas Garrotxa, Carles Oller, ha reiterat que, aquest centre és una mostra de que la pobresa s’està cronificant. D’aquestes famílies, més de la meitat de les que fan servir aquest espai són espanyoles. A més, el 70% són casos d’Olot. Oller ha ressaltat que les dades desmenteixen molts dels rumors de carrer que hi ha sobre les persones que el fan servir.

Per tal d’emplenar les lleixes del Centre de Distribució d’Aliments es torna a convocar la cinquena edició del Gran Recapte que tindrà per objectiu superar les xifres que, any rere any, són més grans. Ara mateix s’està fent la crida per tal de tenir el màxim de voluntaris en el dia gran del Recapte que serà el proper 29 de novembre. Uns voluntaris que al llarg de l’any ja el fan possible, però a hores d’ara falten un centenar de persones per a cobrir les necessitats d’aquest dia.

El 29 de novembre serà el Gran Recapte a Olot, però a la comarca de la Garrotxa cada municipi s’ha organitzat de manera diferent. Per això, el ventall de dates va entre l’11 de novembre i el 5 de gener. Les aportacions pel Centre de Distribució d’Aliments es poden fer al llarg de tot l’any.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La Garrotxa és una de les comarques gironines que ja ha superat la ferida de la pandèmia i pot presumir de tornar als valors del 2019

Ho diu l’últim informe anual del BBVA, segons el qual el pes de la indústria ha estat un factor clau per la recuperació econòmica de la comarca

L'organisme tributari de la Diputació de Girona, Xaloc, ha obert una oficina a Olot aquest dijous

Es tracta d'un equipament que s'encarrega de la gestió tributària i recaptació de la comarca i que fins ara tenia les instal·lacions al Consell Comarcal de la Garrotxa

Estàs escoltant


Volum