En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Sense rotonda

Els mesos passen, les cues persisteixen i la rotonda que ha d’alleugerir el trànsit per Les Preses segueix sense fer-se.
| 23 de juliol de 2014
Sense rotonda

Els mesos passen, les cues persisteixen i la rotonda que ha d’alleugerir el trànsit per Les Preses segueix sense fer-se. Des que es va posar a sobre la taula aquest “pedaç” mentre s’espera la variant els terminis s’han anat incomplint.

La travessera urbana de Les Preses (elpuntavui.com)

JORDI ALTESA | L’Ajuntament de Les Preses té el compromís del Departament de Territori que aquest 2014 el tema ha de quedar “tancat”, el que per ells vol dir almenys tenir redactat aquest pla B mentre la variant no es fa. A hores d’ara la travessera urbana assumeix tot el trànsit de Bracons i això suposa importants cues en hores punta i caps de setmana. Com que no hi ha milions d’euros per fer la variant, el pla B és fer una rotonda d’accés que solucioni un dels grans problemes: els girs a l’esquerra que fan els vehicles.

A banda del problema econòmic perquè es facin les obres, també n’hi ha un altre que és el temor dels veïns de que el trànsit es desviï cap a carrers secundaris del municipi i que són de zones residencials. Un aspecte que segons Vila també estan estudiant amb el Departament de Territori i Sostenibilitat i que afecta a la zona propera a l’Escola de la Bòbila.

Fa 5 anys que es va obrir Bracons i ara la variant de Les Preses s’està redissenyant amb un nou traçat més econòmic fent-lo en superfície proper al riu. El conseller Santi Vila s’ha compromès a que les obres de l’Eix Vic-Olot comencin el 2016 com a molt tard.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum