En directe
L'Informatiu
amb Roger Isern

Seminari d'Energia a Olot

Arriba el I Seminari Internacional d’Empresa i Medi Ambient a Olot. Aquest serà el primer dels tres cicles de conferències que es faran a la ciutat en els propers tres anys. L’objectiu principal del seminari és crear joves emprenedors i donar a conèixer el món empresarial. 
| 19 de setembre de 2012
Seminari d'Energia a Olot

Aquest primer seminari tractarà l’energia com a temàtica central, per apropar al sector empresarial els conceptes de sostenibilitat i eficiència energètica en la gestió del dia a dia. Un seminari que obrirà dos cursos més sobre l’aigua i els transports. Teresa Coch, directora acadèmica del consorci universitari Menéndez Pelayo de Barcelona, ens comenta quines són les seves vibracions respecte aquest seminari sobre l’energia.

Aquest primer seminari està impulsat per la fundació AGBAR, l’Ajuntament d’Olot i la FES (la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot) i estarà dirigit  pel professor Modest Batlle. Comptarà amb ponències d’empresaris, professors universitaris, polítics i persones relacionades amb l’administració, les quatre potes principals del seminari sobre l’energia. Modest Batlle, director del seminari, ens comenta l’objectiu principal del curs.

Un seminari que es farà els dies 5 i 6 d’octubre al Casal Marià i permetrà la convalidació de crèdits de lliure elecció. 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
L'Informatiu


Volum