En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Santa Pau preveu començar les obres de Can Torra aquest estiu

L’Ajuntament calcula que es podrien allargar dos anys. El consistori ja té tots els vistiplaus necessaris per tirar endavant el projecte
Aniol Puigvert | 11 de maig de 2022
Santa Pau preveu començar les obres de Can Torra aquest estiu

El poble de Santa Pau (Pau Masó)


Santa Pau ja ha posat data de l’inici a l’execució del projecte més important d’aquest mandat. Fa setmanes, la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona va aprovar el nou planejament del poble. Aquest incorporava els nous usos que tindrà l’immoble de Can Torra. El que ara és un edifici inutilitzat passarà a ser un centre cívic que vol connectar la gent gran amb la gent jove de Santa Pau.  L’alcalde de Santa Pau és Pep Companys.

El consistori invertirà uns 800.000 euros, repartits, això sí, a través del Pla d’Obres i  Serveis de la Generalitat, i l’altra part amb recursos propis o subvencions.  La previsió és que les obres comencin al llarg d’aquest estiu, i que s’allarguin fins, com a mínim, al 2024. Primer s’haurà d’arreglar un edifici adjacent, i després es durà a terme la reforma integral.

L’ajuntament de Santa Pau va comprar Can Torra a finals del 2018 amb un cost de 250.000 euros. La idea, és que dels 900 metres quadrats que té l’immoble, una tercera part vagi destinada al centre dia i l’espai restant a usos socials pensats per altres col·lectius del municipi.

També et pot interessar

Tall de quinze dies a l'avinguda Sant Jordi d'Olot: comencen les obres al pont de Zamenhoff

Els treballs tallaran durant més d'una setmana aquest tram de l’avinguda Sant Jordi direcció Bracons i es desviarà el trànsit per la zona del Palau

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum