En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Santa Pau millora la qualitat del subministrament elèctric

L'actuació s'ha fet a la zona de la Cot i Santa Margarida
| 13 de novembre de 2017
Santa Pau millora la qualitat del subministrament elèctric

L'actuació s'ha fet a la zona de la Cot i Santa Margarida. Gràcies a una reforma important s’han pogut substituir les torres de fusta i augmentar l’amplada de banda. També s’han complert les demandes d’alguns pagesos redistribuint alguns suports fora dels camps de conreu. 


Les obres que ha dut a terme Elèctrica Curós permetran millorar el servei elèctric d’una norantena de veïns del municipi de Santa Pau. L’entorn rural de la Cot i Santa Margarida podrà tenir a partir d’ara més amplada de banda i una xarxa més segura i respectuosa amb el medi ambient. L’obra s’ha portat a terme juntament amb el vistiplau del Parc Natural i ha permès redistribuir el nombre de torres elèctriques respectant els camps de conreu. El director tècnic d’Elèctrica Curós és Josep Pujadas: "Tota la línia estava feta amb suports de fusta. Hem canviat aquestes torres per pals de formigó i suports metàl·lics"

L’obra de millora ha permès reduir el nombre total de torres elèctriques. S’han retirat 55 suports i se n’han instal·lat 30, en una distància de línia de més de 3 quilòmetres i mig. Segons Pujadas, l’obra també té impacte en la qualitat del servei: "Ampliem bastant la potència i qualitat que tindrà el sector"

Segons el director tècnic d’Elèctrica Curós de mica en mica es portaran a terme actuacions similars en altres derivacions de la xarxa de la companyia. Són obres, però, que tindran lloc en els propers anys.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Ajuntament de Besalú incentivarà als ciutadans que facin una bona gestió de les seves deixalles

L’Ajuntament vol que totes aquelles persones que gestionen i separin bé els seus residus, pràcticament no hagin de pagar la taxa

El centre de reproducció del cranc de riu autòcton d’Olot serveix per salvaguardar l’espècie

Ho asseguren els tècnics que hi treballen i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Estàs escoltant


Volum