En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Santa Pau començarà el 2021 el projecte més ambiciós dels últims anys

Es tracta de Can Torra, un edifici municipal de 900 metres quadrats que, segons l’ajuntament, ha de transformar “la manera de fer del poble”
| 7 de desembre de 2020
Santa Pau començarà el 2021 el projecte més ambiciós dels últims anys

Es tracta de Can Torra, un edifici municipal de 900 metres quadrats que, segons l’ajuntament, ha de transformar “la manera de fer del poble”. El consistori té previst invertir-hi 800.000 euros i convertir-lo en un centre de dia per a gent gran, un local per a entitats i joves i un espai de cotreball per a empresaris del municipi. A partir de l’any que ve ja s’hi començaria a treballar.

Pep Companys és l'alcalde de Santa Pau (Imatge: Pau Masó)

El 2021 serà el tret de sortida del projecte més ambiciós que ha tingut sobre la taula l’Ajuntament de Santa Pau. El poble no està acostumat a veure grans inversions, però aquest mandat Can Torra en serà una. A partir de l’any que ve es començaria per arreglar un edifici adjacent i així posar fil a l’agulla a la reforma integral de l’immoble. Ho explica l’alcalde de Santa Pau, Pep Companys, al programa Km21 de Ràdio Olot.

 

El consistori té previst invertir-hi 800.000 euros, la meitat dels quals arribaran a través del Pla d’Obres i Serveis de la Generalitat. L’altra meitat s’haurà de finançar amb recursos propis o bé noves subvencions. La idea és ubicar-hi un centre de dia per a la gent gran, un local per a entitats i joves i un espai de cotreball. Segons Companys, això ha de crear noves sinergies al poble.

 

La idea és obrir Can Torra d’aquí a tres anys, per tant el projecte començaria el 2021 i podria estar acabat a final de mandat (el 2024). L’edifici de Can Torra té més de 900 metres quadrats, dels quals 300 anirien pel centre de dia i la resta per als altres usos. L’immoble es va comprar a finals de 2018 i va costar més de 250.000 euros a l’Ajuntament.

També et pot interessar

Olot no es fia de les promeses d’Hisenda sobre el superàvit

La ministra ha assegurat que els ajuntaments podran, finalment utilitzar els estalvis

Argelaguer | Resultats eleccions generals 10N

Consulta els resultats d'aquestes eleccions al Congrés dels Diputats i la comparativa amb les del 28A

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum