En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Sant Lluc, festa cultural

4 propostes conviuen des demà a Olot per tal de donar impuls cultural a la Fira de Sant Lluc.
| 17 d'octubre de 2012
Sant Lluc, festa cultural

Aquest any la fira de Sant Lluc es presenta més cultural que mai. Fins a quatre representacions especials es faran al Teatre Principal, el dijous i el cap de setmana, i a més els museus de la ciutat seran gratuïts.

L’Ajuntament d’Olot proposa per la fira de Sant Lluc d’aquest any un aposta cultural més gran que mai amb fins a quatre representacions al Teatre Principal d’Olot. El mateix dia de Sant Lluc, Toti Toronell, un pallasso de la ciutat, presentarà el seu espectacle “Naïf”, dirigit a tots els públics.

El divendres, Quimi Portet presentarà el seu nou disc “Oh My Love!”, a la Sala el Torín. A més, aprofitarà per fer un repàs a la seva extensa carrera musical.

També s’ha programat és el “Rebufaplanetes” de Pep Bou, un espectacle amb bombolles de sabó de grans dimensions, que és la seva forma característica d’expressar-se i on crea uns efectes extraordinaris.

Finalment, el diumenge a les sis de la tarda s’interpretarà “l’Adéu Vila d’Olot”, però es representarà en la seva composició total, amb cobla i coral, per la qual cosa serà la tercera representació que se’n fa a la història d’Olot. Les dues anterior van ser el 1952 i el 1987. Això vol dir que fa 25 anys que no s’ha representat d’aquesta manera.

El dijous i el cap de setmana l’Ajuntament també dóna l’oportunitat de visitar els museus de la ciutat de forma gratuïta, a més d’organitzar activitats especials, com la gimcana que es farà al Museu dels Sants.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum