En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Sant Joan les Fonts ja té implantat el nou sistema de recollida de deixalles

Els seus habitants han de sortir a llançar la brossa amb una targeta que obre els contenidors de reciclatge
Aniol Puigvert | 10 d'agost de 2022
Sant Joan les Fonts ja té implantat el nou sistema de recollida de deixalles

Sant Joan les Fonts és un dels últims pobles de la Garrotxa que ja funciona amb el sistema de recollida de deixalles amb targeta. Després de consultar-ho amb els veïns i fer reunions informatives per tal d’explicar quin és el funcionament correcte,  es va decidir tirar endavant la iniciativa com ja es fa a altres pobles de la comarca. Aquest tipus de contenidors s’obren amb unes targetes que el consistori va repartir al seu moment a cada habitatge. La mesura no és només per controlar la quantitat de deixalles que hi ha dins un contenidor, sinó que serveix per comptabilitzar el número de deixalles que fa cada família, i per corroborar si el procés de reciclatge esta ben fet. L’alcaldessa de Sant Joan les Fonts, Maria Vidal, diu que encara és aviat per fer una valoració extensa.

El funcionament d’aquest nou sistema de recollida de deixalles amb la targeta és relativament senzill de dur a terme. No obstant, hi ha algun veí que no s’hi acaba d’acostumar i opta per no tirar la bossa d’escombraries on toca.

Aquest sistema de recollida té com a principal objectiu evitar un mal reciclatge de les escombraries. Per aquest motiu, en cas de detectar veïns que no ho facin correctament no es descarta que s’acabin aplicant les sancions corresponents.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum