En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Sant Joan les Fonts instal·la un punt de recàrrega per a cotxes elèctrics

Un altre municipi de la Garrotxa que compta amb aquest carregador, després dels que ja es troben a Olot, Besalú, Beuda, Riudaura, Santa Pau, Sant Feliu de Pallerols i les Planes d'Hostoles
Redacció | 8 de juny de 2022
Sant Joan les Fonts instal·la un punt de recàrrega per a cotxes elèctrics

Foto: Ajuntament de Sant Joan les Fonts


L’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha instal·lat el primer punt de recarrega per a vehicles elèctrics. La infraestructura, que ja ha rebut els primers usuaris, es troba a l’av. Cisteller de Sant Joan i amb la seva posada en marxa s’espera donar resposta a tots aquells que aposten per la mobilitat elèctrica i sostenible, siguin habitants del municipi o visitants. El punt de recàrrega que s’ha instal·lat és d’ús públic, permet carregar dos vehicles de manera simultània i serveix per a qualsevol model de vehicle elèctric, ja que els carregadors són universals. L’alcaldessa de Sant les Fonts és Maria Vidal.

Els usuaris podran realitzar les recàrregues dels seus vehicles d’una manera molt senzilla, a través de l’aplicació per a mòbils Electromaps, que és l'app que permet fins i tot activar el punt i gestionar els pagaments de manera segura, tot i que de moment el carregador de Sant Joan les fonts serà gratuït durant el primer any. Vidal remarca que és una acció més dins el pla que han seguit en el marc de la sostenibilitat.

Aquest és un pas més en l’aposta de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts pel vehicle elèctric i la mobilitat sostenible. L’any passat, el consistori va adquirir un cotxe elèctric, un vehicle que cada vegada més es veu pel municipi.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Olot veu amb bons ulls la construcció del parc eòlic marí de l’Empordà

Es tracta d’un projecte que suposaria la generació de 45% de la demanda elèctrica actual de tota la demarcació de Girona

Els veïns de la Vall d’en Bas podran formar part d’una comunitat energètica

L’Ajuntament ha aprovat instal·lar diverses plaques fotovoltaiques en equipaments municipals

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum