En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Sant Joan les Fonts es mourà al ritme de dansa oriental diumenge

Maria Creswell i companyia, conjuntament amb altres grups, seran les protagonistes del Festival de Dansa Oriental
| 12 de juny de 2015
Sant Joan les Fonts es mourà al ritme de dansa oriental diumenge

Maria Creswell i companyia, conjuntament amb  altres grups, seran les protagonistes del Festival de Dansa Oriental que es farà al Centre Cultural de Sant Joan amb motiu del final de curs.

festival dansa oriental sant joan

El bolliwood, la dansa del ventre i altres tipus de danses orientals seran protagonistes aquest diumenge a Sant Joan les Fonts. Diferents companyies de fora de la Garrotxa especialitzades en aquest tipus de ball vindran a la nostra comarca per participar en aquest espectacle que no vol deixar ningú indiferent. Maria Creswell, professora de la seva pròpia companyia, ha explicat a Ràdio Olot que actuaran ‘La Fada Verda’ de Girona, ‘Zenda Dansa’ de Vic, ‘Noemí Osorio’ de Banyoles i ‘Un Sol Traç’ de Ripoll.

Creswell explica que aquest any ha fet diferents innovacions amb el seu grup, com ara una fusió de dansa contemporània i oriental, entre altres novetats que es podran gaudir diumenge. També hi ha un grup de dansa format per alumnes de l’escola Joan XXIII.

És el primer cop que aquestes companyies visiten Sant Joan les Fonts amb motiu de fer un esdeveniment d’aquest tipus. El festival es farà al Centre Cultural de Sant Joan les Fonts diumenge a les 7 de la tarda. L’entrada és lliure i gratuïta, tot i que a la sortida hi haurà cistells per fer donacions segons la voluntat.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum