En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Sant Joan gaudirà de bàsquet de Primera Catalana una temporada més

El CB Garrotxa-Santjoanenc certifica una permanència molt patida fins al final
| 1 de juny de 2015
Sant Joan gaudirà de bàsquet de Primera Catalana una temporada més

El CB Garrotxa-Santjoanenc guanya a la pista del Sant Joan Despí (63-64) en l’últim partit de Xevi Sala com a entrenador i certifica una permanència molt patida fins al final. 

cbgx a sant joan despi

Un moment del partit decisiu al pavelló de Sant Joan Despí (Joan Plantalech)

A la tercera va ser la vençuda. Sant Joan les Fonts gaudirà un any més d’un equip de bàsquet a Primera Catalana. Una permanència que, segons Sala, els aporta “molta i molta felicitat”; com si haguessin guanyat "la Champions de futbol", assegura.

El partit a Sant Joan Despí, que va estar molt igualat durant els quatre quarts, va ser un enfrontament decisiu ja que dictaminava quin dels dos equips es mantenia a Primera Catalana. Segons Sala, Xevi Corcoy i els seus 24 punts de dissabte van ser una de les claus del duel, juntament amb “l’actitud de tot l’equip”.

Sala ha admès també a Ràdio Olot que no seguirà com a tècnic de l’equip, tot i que seguirà vinculat al club. Encara no sap quina serà la seva funció en un futur, però sí que té clar que hi haurà canvis en el funcionament del Club Bàsquet Garrotxa-Santjoanenc.

Malgrat tot, doncs, la temporada ha acabat bé pels santjoanencs. Després d’un play-off de permanència intens i tres partits dificilíssims, l'equip continuarà sent de Primera Catalana, una categoria molt important per a l'entitat.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum