En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Sant Joan exposa 30 anys de fotografies del Memorial Albert Bosch

Forma part dels actes dels 75 anys de la creació de Noel Alimentària
| 2 d'abril de 2015
Sant Joan exposa 30 anys de fotografies del Memorial Albert Bosch

Durant tota aquesta Setmana Santa, es pot veure a Sant Joan les Fonts un recull de les imatges que han participat al Memorial Albert Bosch en els darrers 30 anys. Tres col·leccions en blanc i negre amb noms com Paco Candel o Josep Maria Ribas que forma part dels actes dels 75 anys de la creació de Noel Alimentària.

exponoel_alvarfarre

Una part de l'exposició que es pot veure a Sant Joan (Àlvar Farré)

Des del 1984 que es convoca aquest concurs fotogràfic de record a Albert Bosch i aquesta Setmana Santa hi ha l’oportunitat de repassar de dalt a baix l’evolució de 3 dècades de fotografia. En aquesta Mostra s’hi poden veure paisatges, retrats o bodegons que són un reflex del seu temps i dels canvis que ha patit la tecnologia. El coordinador dels actes dels 75 anys de Noel, Joan Domènech, ressalta que totes les imatges són en blanc i negre.

S’hi podran veure obres de Francesc Candel, Creu de Sant Jordi de la Generalitat o d’altres fotògrafs com Josep Maria Ribas Prous, premi nacional de fotografia o Sergio Tello. Joan Domènech ressalta que el nivell ha anat pujant any rere any, fent més complicat triar el guanyador.

L’exposició de fotografies s’emmarca en els 75 anys de la creació de l’empresa Noel Alimentària. La de fotografies del Memorial Albert Bosch es po veure a l’Escola de Belles Arts de Sant Joan. D’altra banda, al Monestir de Sant Joan una altra exposició repassa els tres quarts de segle d’aquesta empresa establerta a Begudà. Les dues mostres es poden veure fins el proper 7 d’abril.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El cantautor olotí, Toni Beiro, torna als escenaris olotins

Presenterà el seu nou treball discogràfic titulat ‘Sobrenatural’, escrit durant el confinament. És un EP de cinc cançons que pretén retre homenatge a la seva generació, la generació ‘boomer’ amb totes les icones dels anys vuitanta

Els pessebres agafen protagonisme a Olot durant les festes de Nadal

Del 3 de desembre al 8 de gener hi haurà diferents exposicions repartides per quatre seus de la ciutat

Estàs escoltant


Volum