En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

S’aixeca el teló d'El Petit Format d'Olot

El festival de teatre celebra la setena edició amb deu espectacles en cinc dies
Roger Isern | 24 de novembre de 2021
S’aixeca el teló d'El Petit Format d'Olot

Imatge d'arxiu del festival olotí (El Petit Format)


Aquest dimecres el Petit Format arrenca cinc dies d’espectacles teatrals apostant per espais innovadors i obres premiades en els premis més importants del teatre català. És la setena edició i compta amb deu espectacles. En un inici eren onze, però a causa d’un cas positiu de coronavirus en un dels actors que interpreta ‘BATEC’, no es podrà representar l’obra que s’havia de veure als Catòlics divendres al vespre. Un dels membres de l'organització del Petit Format i d'Una Càpsula de Teatre és Joan Martí.

Una de les apostes del festival teatral de tardor d’Olot és per les escoles i instituts de la ciutat. Des de fa tres edicions que es duen a terme les anomenades “píndoles”, obres d’una hora de durada per aproximar el teatre als més joves. I també l’aposta és per obres premiades, com ‘Història d’un senglar’ guardonada als Premis MAX i Premis Butaca. Martí en dona més detalls.

El Petit Format començarà avui al Teatre Principal amb ‘La melancolia del turista’ i s’allargarà fins al diumenge en diferents espais repartits per la ciutat. Encara queden algunes entrades al web del festival.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Els Xerrics d’Olot conviden a tothom a conèixer el món casteller

Durant el mes d’agost, la colla castellera assaja a la fresca

Després de dos anys d’aturada, Santa Pau recupera la seva festa major

Les activitats, que començaran aquest divendres, es duran a terme en diferents espais del poble i, la majoria, són gratuïtes

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum