La sagnia de punts de l'Olot no s'atura

L’equip de Martín Posse va quedar tocat amb una altra derrota al camp de l’Alcoià per 3-1
| 29 d'octubre de 2017

L’equip de Martín Posse va quedar tocat amb una altra derrota al camp de l’Alcoià per 3-1. Després d’haver empatat de seguida el primer gol local, un error en un refús defensiu va condemnar els olotins, que encara van encaixar el tercer en l’última jugada del partit.

El partit es va disputar al Collao (Sandra Sotillo)

La Unió Esportiva Olot va tornar a acabar un partit amb la sensació d’haver perdut sense merèixer-ho del tot. “Del tot” perquè el que valen en el futbol són els gols i tant contra el Llagostera com contra l’Alcoià, el rival en va marcar més. Al Collao, l’equip de Martín Posse va fer una bona primera meitat: va deixar sense perill l’alta possessió de la pilota de l’Alcoià i va intentar-ho a la contra. El partit, però, es va decidir a la segona: va canviar, l’Olot s’hi va adaptar, però va encaixar l’1-0, obra d’una jugada personal de Kilian. El gol al minut 8 no va durar gens, perquè els olotins van empatar al 10 amb una rematada de cap de Jordi Masó. Amb l’1-1, podia haver marcat qualsevol, però, una vegada més, ho va aconseguir el contrari. Un mal refús de Barnils  va deixar la pilota als peus de José García, que no va perdonar.

Els números

El 2-1 va ser clau. L’Olot va intentar reaccionar ràpidament amb un xut d’Hèctor Simon, però va sortir lleugerament a fora, i l’Alcoià va sentenciar en l’últim minut del temps de descompte amb un gol de David Torres. La derrota, per 3-1, manté l’Olot a la zona de descens directe per segona jornada consecutiva, a tres punts de la permanència, i encén les alarmes. L’equip de Posse només ha sumat vuit punts de 33 possibles.

La part bona de la derrota és que l’Olot només l’haurà de recordar dos dies més. Dimecres, Tots Sants, l’equip garrotxí rebrà el Cornellà a l’Estadi Municipal a les cinc de la tarda. Només val guanyar.