En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Rodri torna a l'Olot

L’entrenador que va deixar penjats l’equip i el club el desembre del 2012 és l’escollit per substituir Arnau Sala
| 24 de novembre de 2014
Rodri torna a l'Olot

Antonio Rodríguez ‘Rodri’ torna a la Unió Esportiva Olot. L’entrenador que va deixar penjats l’equip i el club el desembre del 2012 és l’escollit per substituir Arnau Sala. La directiva creu que Rodri és l’entrenador que coneix més bé l’entitat i l’idoni per redreçar el rumb de l’equip. El segon entrenador serà el preparador físic, Martí Matabosch. 

Rodri ja va dirigir la Unió Esportiva Olot (David Planella)

DAVID PLANELLA | La Unió Esportiva Olot ha decidit tornar amb aquell ex amb qui havia acabat tan malament. El 10 de desembre farà dos anys que Antonio Rodríguez ‘Rodri’ va fer les maletes i va marxar cap a Cadis sense ni tan sols acomiadar-se, ni dels jugadors, ni dels directius, ni de l’afició, ni dels mitjans de comunicació. Va abandonar l’Olot, quan era líder de Tercera, i se’n va anar al costat de Raül Agné per pujar el Cadis a Segona A. No ho va aconseguir i ara no té feina. Amb la destitució d’Arnau Sala, l’Olot tampoc no té entrenador i els seus camins es tornen a ajuntar.

El club ha decidit tornar a fer confiança a Rodri, barceloní de 43 anys, malgrat el capítol polèmic del seu passat. D'aquesta manera, han quedat descartats els altres dos candidats finals: Miguel Álvarez (ex de l’Hospitalet i l'Alcorcón) i Àlex Garcia (des d’avui, nou entrenador del Sabadell).

El passat de Rodri

La primera etapa de Rodri a l’Olot va ser la temporada 2011-2012 a Tercera Divisió. Va arribar a meitat de curs per fer de segon entrenador d’Àlex Terma, l’home que va substituir Nitus Santos. El tàndem Terma-Rodri va salvar l’equip i a l’estiu es va intercanviar els papers. Rodri va passar a ser el primer entrenador i va liderar el projecte que havia d’acabar amb l’ascens a Segona B.

Ell va ser l’encarregat de professionalitzar la direcció tècnica del club, fent servir mètodes audiovisuals per primera vegada. Tot anava bé fins que després de guanyar al camp del Vic, va marxar sense avisar. Ara, torna per rentar la seva imatge i reconduir un equip que es troba en zona de descens i que creu que encara és a temps de mirar cap amunt.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum