En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Riudaura aprova el projecte de la depuradora i mira el 2022

L’Ajuntament ha tirat endavant aquest tràmit administratiu que ha de donar peu a la construcció
| 9 de juny de 2021
Riudaura aprova el projecte de la depuradora i mira el 2022

L’Ajuntament ha tirat endavant aquest tràmit administratiu que ha de donar peu a la construcció d’un equipament que fa vint anys que es reclama. Fins ara, el municipi ha estat llençant les aigües al riu i s’espera que l’any que ve la depuradora pugui ser una realitat. 

Foto: Pau Masó


L’últim ple municipal de l’Ajuntament de Riudaura va donar llum verda a l’aprovació inicial del projecte de la depuradora. No és la primera vegada que el consistori fa aquest tràmit, però espera que sigui l’última. L’Agència Catalana de l’Aigua ja ha inclòs la infraestructura en el seu pressupost i ha donat les garanties al poble garrotxí. Ho assegura el seu alcalde, Agustí Llop.

 

La primera i nova depuradora de Riudaura estarà ubicada als afores del poble, en uns camps direcció Olot i a prop del riu. L’equipament permetrà deixar de llançar aigües brutes al riu i tancar una reclamació que fa vint anys que dura.

 

Juntament amb Riudaura, l’altre poble garrotxí que no té depuradora és Oix. L’equipament riudaurenc serà finançat íntegrament per l’ACA i costarà mig milió d’euros. El projecte ha anat encadenant endarreriments que s’espera que s’acabin a principis de l’any que ve.

També et pot interessar

Sant Feliu de Pallerols obre la porta al seu patrimoni

Ho fa amb un cicle de conferències i sortides per conèixer de primera mà la riquesa patrimonial del municipi

Arran visibilitza la seva oposició a les variants d’Olot i les Preses

Denuncien “irregularitats” i critiquen l’elevat cost econòmic i mediambiental

Generació d'èxits

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum