En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Retard a la Plaça Mercat

La Plaça Mercat d'Olot va aproximadament amb un mes de retard, a causa de la instal·lació de la geotèrmia. 
| 7 de març de 2014
Retard a la Plaça Mercat

La instal·lació de la geotèrmia ha suposat que la Plaça Mercat d’Olot vagi amb aproximadament un mes de retard. Tot i això, l’alcalde manté l’esperança de que a finals d’any, en concret al mes de novembre, ja estigui operativa i creu que aquest retard és per un bon motiu.

JORDI ALTESA | L’alcalde d’Olot dóna per fet que per Sant Lluc la Plaça Mercat no estarà operativa. Una data que era la prevista inicialment però que els responsables de l’obra ja veien complicat de que fos possible, sobretot després de veure l’evolució de les obres. Josep Maria Corominas atribueix el retard a la instal·lació de pous de geotèrmia que han de permetre que aquest centre sigui autosuficient i productor d’energia per instal·lacions properes. Un retard que calcula d’un mes però que creu que val la pena assumir pels beneficis i estalvis que suposa aquesta instal·lació.

La perforació dels tubs de geotèrmia ha suposat també un temps afegit perquè es va decidir sobre la marxa, però també complicacions per haver de foradar el terra de basalt que hi ha a sota la Plaça Mercat. Unes complicacions que els responsables de l’obra diuen que són normals en actuacions d’aquesta magnitud. Corominas ha explicat a Ràdio Olot que "seguim pressionant a la companyia perquè els terminis no s’allarguin".

A hores d’ara la caixa de l’edifici està acabant d’arribar a la superfície del centre d’Olot. En el calendari previst inicialment, s’hauria d’haver arribat a la superfície a finals de febrer.  

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant


Volum