En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

Respirar... per sobreviure

El Club Patinatge Artístic Olot presentarà dissabte la coreografia d’aquesta temporada. Es diu ‘Sobreviure’, és d’un registre diferent al ‘Respira’ i, per a les patinadores, és més dura físicament.
| 15 de gener de 2015
Respirar... per sobreviure

El Club Patinatge Artístic Olot presentarà dissabte la coreografia d’aquesta temporada. Es diu ‘Sobreviure’, és d’un registre diferent al ‘Respira’ i, per a les patinadores, és més dura físicament. Amb el nou ball, diumenge intentarà conquerir el campionat gironí de grups de xou grans.

Amb 'Sobreviure', les patinadores intentaran repetir els èxits del 2014 (Anna Prat)

DAVID PLANELLA | Era el secret més ben guardat del Club Patinatge Artístic Olot i dissabte es revelarà al Pavelló Municipal d’Esports. A partir de dos quarts de set de la tarda, les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega faran la coreografia d’aquesta temporada per primera vegada davant l’afició. El ball que té el repte de mantenir el llistó del ‘Respira’ es diu ‘Sobreviure’ i, tot que les comparacions sempre solen ser odioses, ja podem dir que és ben diferent. Així ho avança l’entrenadora, Ester Fàbrega, en declaracions a Ràdio Olot.

Ester Fàbrega també remarca que, més que per elements de risc, el ‘Sobreviure’ destaca per ser físicament més dur per les patinadores. La setmana passada van fer un assaig general i va sortir prou bé, però això no treu que fins ara han tingut problemes per acabar tot el ball.

Amb aquesta nova coreografia que s’estrenarà dissabte al Pavelló, diumenge el CPA Olot ja competirà al campionat gironí de grups de xou grans al pavelló de Fontajau. És la primera prova de la temporada i segurament la de menys nivell, però l’objectiu de les olotines no és cap altre que guanyar-lo i començar l’any amb força per agafar confiança.

Tal com deia Ester Fàbrega, al campionat de la demarcació de diumenge a la tarda no només hi participarà el primer equip del club. El segon, el grup B, i l’equip juvenil també hi seran, amb la intenció que el ball que han preparat, i que estrenaran el dia abans a Olot, funcioni en competició.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Iñigo Arriola creu que l'equip pot donar més de si

Els d'Iñigo Arriola reben l'Ebre, el darrer classificat de la lliga

112 arquers s’han reunit aquest cap de setmana a Argelaguer en una autèntica festa del tir en arc

La trobada també ha servit per commemorar els primers deu anys de vida de l’Indoor 3D Vall de Llierca

Estàs escoltant


Volum