En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Residència: sí o sí

Sant Feliu no vol renunciar a tenir la seva pròpia residència d'avis. Les empreses que la vulguin construir tenen temps de presentar-se fins el 13 de setembre.
| 22 d'agost de 2013
Residència: sí o sí

El 13 de setembre s’acaba el termini perquè les empreses interessades en construir la residència d’avis de Sant Feliu de Pallerols presentin les seves ofertes. L’Ajuntament del municipi es mostra optimista, malgrat les circumstàncies, i assegura que l’equipament, tard o d’hora, s’acabarà fent.

El projecte de la residència d’avis de Sant Feliu de Pallerols va començar fa 12 anys i en aquests moments es troba a la fase final. L’Ajuntament ha publicat el plec de clàusules del concurs per a la construcció del centre i les empreses interessades tenen fins el dia 13 de setembre per presentar les seves ofertes. L’alcalde de Sant Feliu, Joan Casas, assegura que "hi ha tres empreses interessades" i que confia que "es pugui continuar avançant en el projecte". En aquest sentit recorda la importància que té un equipament d’aquestes característiques pel poble però també per als municipis veïns.

La residència d’avis de Sant Feliu doncs, està pensada per tenir places concertades i privades. En aquest sentit, a banda de l’aportació de l’empresa privada que la gestioni, caldrà també el suport de la Generalitat. Tot i el moment de retallades que s’està vivint per part de les administracions, Joan Casas es mostra "optimista".

Ara caldrà esperar fins el 13 de setembre per veure si alguna de les empreses interessades pot tirar endavant el projecte i si la Generalitat hi dóna també el seu suport. En cas que el concurs quedés desert, Joan Casas assegura que tenen "un pla B perquè no pensen renunciar a tenir una residència".

Si tot el procés de licitació i construcció anés bé i es trobessin tots els suports necessaris, Sant Feliu de Pallerols podria tenir la seva residència d’avis d’aquí a dos o tres anys. 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum