En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

"Res no canviarà pel què digui un tribunal de Madrid sobre el 9N"

L'alcalde d'Olot i vicepresident de l'AMI, Josep Maria Corominas, està  convençut que les impugnacions de Madrid no influiran en el 9N
| 6 de novembre de 2014

“A la gent els hi és igual el que acabi dient un tribunal de Madrid”. És l’opinió de l’alcalde d’Olot i vicepresident de l’Associació de Municipis per la Independència, Josep Maria Corominas. L’alcalde fa una crida a la participació aquest diumenge a tots els ciutadans amb el 9N. A Olot funcionarà el TPO durant 8 hores, la Creu Roja farà trasllats i fins i tot hi haurà serveis de voluntaris amb el seu cotxe particular.

La campanya continua endavant 

L’alcalde d’Olot està convençut que les impugnacions i la reacció que hi hagi des de Madrid aquesta setmana no influiran la voluntat dels ciutadans de participar aquest diumenge al procés participatiu que substitueix a la consulta. En declaracions al programa ‘Fil Directe’ de Ràdio Olot, Josep Maria Corominas ha considerat que res no influirà perquè la gent ja ha pres la seva decisió.

Per aquest motiu, el desplegament pel 9N a la ciutat segueix endavant als 3 instituts: l’IES Montsacopa, el Bosc de la Coma i el Garrotxa. Hi haurà servei de TPO amb 4 línies diferents: la blava, la verda, la vermella i la lila que connectaran la ciutat amb els tres instituts durant 8 hores. Creu Roja farà també servei especial com en ocasions similars per persones amb problemes per desplaçar-se i també hi haurà voluntaris que ajudaran a qui ho necessiti.

L’Ajuntament d’Olot ha decidit obrir una pàgina web, olot.cat/9n, per informar del procés participatiu de diumenge i el dispositiu preparat per Olot. El diumenge també funcionarà l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament on seran atesos per voluntaris.

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Ajuntament de Besalú tanca el 2022 amb un superàvit de 500.000 euros

Per tercer any consecutiu, el consistori ha congelat les taxes d’escombraries i de l’aigua

Jordi Cargol optarà al seu tercer mandat al capdavant de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca

Cargol explica que aquest projecte no es pot acabar aquí i que encara té coses per fer al poble

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum