En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Res a dir

Inspectores de Benestar Social van "renyar" a La Caritat i li van fer unes recomanacions que no van evitar els crims d'un zelador. 
| 30 de maig de 2013
Res a dir

Les inspectores de la Generalitat que van anar a La Caritat van “renyar” al centre per tenir un lliure accés a la sala on hi havia els medicaments. Tot i això, la reforma que es va haver de fer era pensada per impedir l’entrada dels residents i visitants però NO la dels gerocultors.

Façana de La Caritat 

JORDI ALTESA | El març del 2010 una inspectora va veure la porta de la sala d’infermeria de La Caritat oberta i va fer un informe demanant que es tanqués amb clau aquesta sala... per evitar el lliure accés als medicaments de pacients i de visitants i deixar-lo només per a treballadors. És a dir, una recomanació que permetia a Joan Vila seguir entrant a aquesta sala. El que es demanava és tancar aquesta porta amb clau. Però la decisió de si els gerocultors, auxiliars que no tenen coneixements mèdics específics, hi poden entrar o no depèn de l’empresa.

Les inspectores del Departament d’Acció Social i Ciutadania també van fer una recomanació per tancar els armaris de neteja que hi havia a les dues plantes del centre, tot i que no hi ha cap normativa específica que ho demani.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La Canya ja gaudeix de llits elàstics pels més petits a la plaça 1 d'octubre

La iniciativa l’havien demanat els veïns de la zona a les trobades organitzades per l’Ajuntament anomenades ‘Quedem a la plaça’.

Resum de l'any 2021, l'any en què tot torna

La pandèmia torna a centrar el resum de l'any de Ràdio Olot

Estàs escoltant


Volum