En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Res a dir

Inspectores de Benestar Social van "renyar" a La Caritat i li van fer unes recomanacions que no van evitar els crims d'un zelador. 
| 30 de maig de 2013
Res a dir

Les inspectores de la Generalitat que van anar a La Caritat van “renyar” al centre per tenir un lliure accés a la sala on hi havia els medicaments. Tot i això, la reforma que es va haver de fer era pensada per impedir l’entrada dels residents i visitants però NO la dels gerocultors.

Façana de La Caritat 

JORDI ALTESA | El març del 2010 una inspectora va veure la porta de la sala d’infermeria de La Caritat oberta i va fer un informe demanant que es tanqués amb clau aquesta sala... per evitar el lliure accés als medicaments de pacients i de visitants i deixar-lo només per a treballadors. És a dir, una recomanació que permetia a Joan Vila seguir entrant a aquesta sala. El que es demanava és tancar aquesta porta amb clau. Però la decisió de si els gerocultors, auxiliars que no tenen coneixements mèdics específics, hi poden entrar o no depèn de l’empresa.

Les inspectores del Departament d’Acció Social i Ciutadania també van fer una recomanació per tancar els armaris de neteja que hi havia a les dues plantes del centre, tot i que no hi ha cap normativa específica que ho demani.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum