En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Rentat de cara

Aquest any s'asfaltaran més de 23.000 metres quadrats de carrers a Olot, entre ells els trams en més mal estat de l'Avinguda Sant Jordi.
| 2 d'octubre de 2013
Rentat de cara

Aquest any s’asfaltaran 23.000 metres quadrats de carrers a Olot. És una part dels projecte que en 4 anys pretén haver fet una rentada de cara global a la xarxa viària de la ciutat. La inversió global supera el milió d’euros. Es faran algunes actuacions a l’Avinguda Sant Jordi -el vial- però el cost d’asfaltar-ho tot és inassumibe pel consistori.

Rentada de cara a l'aslfat d'Olot (wikipedia.org)

JORDI ALTESA | D’aquest milió d’euros, aquest 2013 se n’executaran una quarta part. Les millores afectaran a llocs com la carretera de la Deu, els carrers Nonet Escubós, Eiximenis, Talló, Jaume II o les Avingudes Galícia, Morrot o Pere Badosa, la que hi ha just davant del Club Natació Olot. Tot plegat parteix d’un diagnòstic de que el ferm de la ciutat presentava un mal estat. Així doncs aquest any s’arribarà a l’equador de les obres de millora. El 2014 i el 2015 s’acabaran les actuacions previstes en aquest pla. Una planificació que es vol que beneficiï a tots els barris tenint com a punt de partida el centre de la ciutat.

Part d’aquests diners serviran per actuar a l’Avinguda Sant Jordi, que pateix un increment important del trànsit esperant la construcció de la variant d’Olot. Una situació que desgasta l’asfalt. Al Vial li caldria una actuació de fons que l’Ajuntament no pot assumir en la seva totalitat. Enguany s’actuarà en el tram de la Moixina, amb la rotonda del carrer Equador; la zona de Masbernat i la de Bonavista, entre la carretera de la Deu i el carrer Àngel Guimerà.

Darrerament ja es va repartir una circular entre els veïns afectats per aquestes obres d’asfaltatge. Aquells veïns que tenen gual i el paguen es farà un repintat gratuït del mateix. Aquells que paguen la taxa però no han demanat la placa es quedaran sense senyalitzar la seva entrada. Si no està donada d’alta l’entrada de vehicles i no es paga la taxa, l’Ajuntament podrà pintar uns aparcaments que hi seran per un mínim de 3 anys. Finalment també es demana una atenció especial perquè en aquells llocs asfaltats es denegarà permís d’obra per tema com clavegueram durant 5 anys.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum