En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Relleu generacional a la Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca

El director artístic de l’entitat, Carles Solé, deixa pas a les noves generacions després d’un ampli palmarès d’èxits a les rues de carnaval de les comarques gironines
Redacció | 28 de setembre de 2022
Relleu generacional a la Carnavalesca d’Olot i Castellfollit de la Roca

La Colla Carnavalesca d'Olot i Castellfollit de la Roca fa anys que compta amb la direcció artística de Carles Solé. Això li ha permès fer muntatges espectaculars i guanyar un munt de premis, convertint-se en una entitat absolutament imprescindible en els carnavals de les comarques gironines. Darrerament, els vàrem veure a la Batalla de les Flors d’Olot. Tot plegat és obra del director artístic, Carles Solé, que ja es planteja la retirada. Compta amb una jove mà dreta, l'Èric, Turón que a partir d'ara començarà a compartir aquesta responsabilitat amb ell.

Durant la darrera Batalla de les Flors, l'Èric va poder mostrar el seu treball de recerca de batxillerat amb una carrossa espectacular, un projecte que feia anys que estava al forn però que no ha pogut fer visible fins fa poques setmanes, per culpa de la pandèmia. En la seva primera creació per la Carnavalesca va proposar la llegenda de la medusa i Pegasus, un clàssic de la mitologia grega.

L'Èric té 19 anys i està estudiant disseny a Barcelona. Sempre li han agradat muntatges de grans formats com els que elabora ara amb la Carnavalesa i assegura que també li serveix per créixer artísticament. L'Èric diu que té un munt d'idees al cap i afronta amb il·lusió aquesta responsabilitat que li cedeix en Carles. Després de gairebé tres dècades ara en Carles Soler continuarà ajudant en la direcció artística, però es centrarà en la part de vestuari, obrint pas a les noves generacions. Això sí, no deixarà la colla.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El cantautor olotí, Toni Beiro, torna als escenaris olotins

Presenterà el seu nou treball discogràfic titulat ‘Sobrenatural’, escrit durant el confinament. És un EP de cinc cançons que pretén retre homenatge a la seva generació, la generació ‘boomer’ amb totes les icones dels anys vuitanta

Els pessebres agafen protagonisme a Olot durant les festes de Nadal

Del 3 de desembre al 8 de gener hi haurà diferents exposicions repartides per quatre seus de la ciutat

Estàs escoltant


Volum