En directe
5 Minuts +
amb Joel Tallant i Aniol Puigvert

Ràdio Olot es prepara per al dia més radiofònic de l’any

L’emissora ha programat tretze hores de ràdio en directe per a demà dimarts 13 de febrer, Dia Mundial de la Ràdio
| 12 de febrer de 2018
Ràdio Olot es prepara per al dia més radiofònic de l’any

L’emissora ha programat tretze hores de ràdio en directe per demà dimarts 13 de febrer, Dia Mundial de la Ràdio. Des de les 10 del matí fins a les onze de la nit, aquesta casa parlarà amb grans locutors radiofònics, reviurà moments de la seva història, sortirà al carrer i variarà tota la programació d’un dia habitual per celebrar amb els oients un dia únic. 


Fidel i pròxima. La ràdio serà la gran protagonista del dia demà, 13 de febrer, Dia Mundial de la Ràdio. El món de la radiodifusió celebra la seva diada i per aquest motiu, Ràdio Olot ha preparat desenes de continguts especials que s’estendran durant una emissió única de 13 hores en directe. La diada començarà a les 10 del matí amb una entrevista a tota una institució del món radiofònic com és Luís del Olmo. El reconegut locutor donarà el tret de sortida a la celebració radiofònica que continuarà amb una tertúlia d’antics locutors de Ràdio Olot. Durant el matí també es farà un homenatge a la radio fórmula d’aquesta casa amb convidats i sorpreses. El director d’aquesta emissora, Joel Tallant, assegura que l’objectiu és que el dia de demà sigui "tota una festa".

La ràdio passejarà

A partir del migdia, Ràdio Olot sortirà al carrer per passejar amb l’alcalde Mia Corominas i descobrir què hi ha més enllà de l’americana del batlle d’Olot. També entrarem al pavelló d’esports de la ciutat per conversar amb Ricard Planiol. En el Dia Mundial de la Ràdio no hi podia faltar Pere Ribes i és que demà a la tarda, el jove locutor d’aquesta casa portarà a terme el seu primer programa en solitari. Ho farà entrevistant Carlos Ortega, humorista i imitador radiofònic.

La ràdio de nit

Un cop es faci fosc, serà moment per commemorar les grans veus de la ràdio nocturna amb Sílvia Tarragona i l’olotí Joan Bosch, dos dels conductors del programa La Nit dels Ignorants de Catalunya Ràdio. La diada es tancarà amb una passejada radiofònica en el moment en què l’Hospital d’Olot se’n va a dormir. Descobrirem com es treballa i què s’hi viu al centre hospitalari quan el sol es pon. Aquests i molts altres continguts són els que ha preparat aquesta casa per al Dia Mundial de la Ràdio. Demà, 13 de febrer, el 98.1 de Ràdio Olot bategarà més que mai.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant


Volum