En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Ràdio Olot i l’Hoquei Olot s’uneixen en una temporada històrica

La sintonia del 98.1fm ha fet l’aposta per un esport elèctric i a l’alça a la nostra comarca. Demà, la primera retransmissió
Roger Isern | 15 d'octubre de 2021
Ràdio Olot i l’Hoquei Olot s’uneixen en una temporada històrica

Imatge: Nuri Marguí (CHO)


L’hoquei patins i la ràdio són la combinació perfecta. Amb motiu de l’ascens del club olotí a l’Ok Plata, aquesta casa juntament amb el club van començar a preparar el que havia de ser una oportunitat d’or per acostar aquest esport a través del 98.1fm. En els últims anys, l'interès en l’hoquei patins ha crescut a la nostra ciutat i aquesta casa referma la seva aposta pels directes esportius. El narrador de l’Hoquei Olot a Ràdio Olot és Roger Isern.

Un des motius per apostar per aquest esport, ha estat el dinamisme i electricitat que transmet per un mitjà com la ràdio. Durant el 50 minuts de joc real, les aturades per temps mort, les boles aturades i el caliu del públic fan més fàcil la retransmissió. El cap d’esports de Ràdio Olot és David Planella.

Demà dissabte a partir de dos quarts de vuit del vespre comencen les retransmissions de l’Hoquei Olot a Ràdio Olot. Un camí que unirà l’emissora i el club durant tota la temporada tant en els partits a casa com el que es disputin fora de la pista Josep Jou.

També et pot interessar

L’Hoquei Olot planta cara a tot un CP Vilafranca (3-1)

Els de Jordi Garcia tenen ocasions per sumar a la pista d’un líder del grup que s’ha imposat gràcies a les bones individualitats. Els olotins segueixen fora de la zona de descens i encaren dues setmanes amb partits davant rivals directes: el proper, el Vilanova

L'Olot vol espantar el fantasma de l'Hospitalet

L’equip riberenc encara no és a la part més alta, però tot indica que hi serà, i en les seves últimes visites a l’Estadi Municipal ha fet molt de mal.

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum