En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Ràdio Olot guanya el Premi Carles Rahola

El resum de l’any 2020 ha estat guardonat com a millor treball informatiu en ràdio per la delegació gironina del Col·legi de Periodistes
| 26 de febrer de 2021
Ràdio Olot guanya el Premi Carles Rahola

El resum de l’any 2020 ha estat guardonat com a millor treball informatiu en ràdio per la delegació gironina del Col·legi de Periodistes. El reportatge de Pau Masó, ‘L’any en què trontolla tot’, ha estat un dels premiats en la gala celebrada aquest dijous a l’Auditori de Girona. La dotzena edició dels guardons gironins ha tingut un fort accés garrotxí.


Per segona vegada a la història dels premis, Ràdio Olot s’emporta un Carles Rahola. El primer vas ser per la cobertura informativa del cas de La Caritat i aquesta segona ha estat pel resum de l’any 2020. El reportatge ha estat considerat pel Col·legi de Periodistes com el millor treball informatiu en ràdio. El seu autor, el cap d’informatius de Ràdio Olot, en Pau Masó, valora d’aquesta manera el reconeixement.

 

 

El premi al millor treball informatiu de Ràdio, premi Miquel Diumé, es va entregar ahir al vespre en un acte a l’Auditori de Girona, organitzat per la Diputació de Girona i el Col·legi de Periodistes. L’altre finalista en la categoria radiofònica va ser el programa “La pesca engresca” de Ràdio Vilafant. Entre els finalistes hi va haver una marcada presència garrotxina.

 

Aquest dijous també van guanyar el premi a millor treball en televisió l’Albert Brosa d’Olot Televisió. Els garrotxins Martí Albesa i Clara Sánchez-Castro també van ser finalistes. El millor projecte de comunicació periodística va caure per Pau Planas i Rocío Rodríguez per ‘La Revista de la Tornada’. Carlus Gay, Àlex Boix i Carolina Treviño per la campanya feminista de Plata d’Aro a millor projecte de comunicació institucional. En l’apartat de millor informació digital van ser premiats Josep Lluís Vidal pel podcast diari WhatsApp La Selva. I, per últim, a la categoria de premsa, el guardó se’l va emportar el periodista Xevi Xirgo pels reportatges sobre els papers d’Urkullu.

Els Premis Carles Rahola estan dotats amb 1.000 euros, excepte en la categoria de comunicació periodística que està valorada amb 2.000 euros. La dotzena edició dels Carles Rahola ha estat la tercera més concorreguda amb un total de 102 propostes presentades, set en la categoria de millor treball informatiu de ràdio.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum