En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Ràdio Olot estrena temporada dilluns que ve amb novetats

La informació, l’entreteniment, els esports i la música seguiran sent els principals eixos de l’emissora
| 10 de setembre de 2020
Ràdio Olot estrena temporada dilluns que ve amb novetats

L’emissora manté la programació del curs passat i afegeix nous programes dedicats a la tecnologia i a l’economia ciutadana. La informació, l’entreteniment, els esports i la música seguiran sent els principals eixos de l’emissora. La nova temporada també serà apta en cas de confinament. Ràdio Olot s’ha preparat amb nous equips i nous mètodes de treball.


Un 'Cinc Minuts Més', amb nous espais

Torna l’escola i torna la programació habitual de Ràdio Olot. El pròxim dilluns 14 de setembre, ens tornarem a posar el davantal i agafarem la motxilla per estrenar un nou curs radiofònic. Ho farem mantenint tots els programes i amb novetats a l’antena. Els primers a tornar serà, com sempre, la gent del Cinc Minuts Més. El programa despertador de Ràdio Olot, obrirà foc a partir de les sis del matí de dilluns. La presentadora del Cinc Minuts Més, Neus Asin, parla de les novetats del programa.

Informació i esports, pals de paller

L’actualitat agafarà un paper important al 'Cinc Minuts Més' i ho seguirà sent durant la resta de programació diària. En Pau Masó seguirà actualitzant tot el que passi a la comarca amb els Informatius Migdia (13h) i Vespre (19h) amb una aposta per entrevistes en directe als protagonistes de l’actualitat comarcal.

Els informatius repassaran també la informació esportiva, però el paper de l’esport seguirà sent clau una temporada més a Ràdio Olot. El Tercer Temps el dilluns, la Tàctica el divendres i les retransmissions de l’Olot a Ràdio Olot estaran conduits per David Planella. El director de l’emissora, Joel Tallant, afirma que l’actualitat i l’esport són pals de paller de la programació

 

A partir de la setmana que ve també torna el 'KM21', 'La Tertúlia' i l’'Olot Entén'. 'El Trenquem el Cuc' ja es podrà escoltar des d’aquest mateix dissabte 12 de setembre. En Josep Guix presentarà una nova temporada d’un dels programes històrics de Ràdio Olot i la ràdio catalana. També seguiran fent història els programes 'Ritmes de Catalunya', 'A Pas de Jazz' i el 'Sessió Continua'.

 

Tecnologia i economia, les novetats

Pel que fa a les novetats, aquesta temporada s’estrenaran dos programes nous a l’antena de Ràdio Olot: un és ‘Matrix’ (que presentarà David Jané i estarà dedicat al món tecnològic) i l’altre és ‘L’Economia al Punt de Mira’ (que presentarà Josep Lluís Navarro i que explicarà l’economia amb el llenguatge de la ciutadania).

 

Una de les novetats que també arribaran aquesta temporada és la renovació del portal radiolot.cat. L’aposta de l’emissora per a la informació digital tocarà sostre aquest curs amb una pàgina web nova que facilitarà l’accés a les notícies i potenciarà els podcasts.

 

Temporada apte per confinaments

El nou portal facilitarà que la ràdio sigui més portàtil que mai en una temporada que estarà marcada pel coronavirus. Per això, l’emissora s’ha preparat per si cal tornar a fer ràdio des de casa.

 

Sigui com sigui, des de casa o des dels estudis, Ràdio Olot tornarà a sonar amb tota la seva força a partir de dilluns que ve. L’emissora arrencarà temporada amb la il·lusió d’un infant.

També et pot interessar

Resum de l'any 2021, l'any en què tot torna

La pandèmia torna a centrar el resum de l'any de Ràdio Olot

Ràdio Olot llança un espot publicitari que posa l’accent en la quotidianitat de l’emissora

Es pot veure a les xarxes socials i es projectarà als cinemes d’Olot abans de cada sessió

Estàs escoltant


Volum