En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Ràdio Olot estrena la temporada d'estiu

La radiofórmula serà la gran protagonista de la programació, que tindrà un nou espai musical al vespre
| 22 de juny de 2020
Ràdio Olot estrena la temporada d'estiu

La radiofórmula serà la gran protagonista. Els èxits de les últimes generacions, des dels 70 fins ara, sonaran amb força durant tot el dia. I a partir de les 9 del vespre, serà l’hora del ‘Còctel Class’, un nou espai amb música de club especialment seleccionada. La ràdio tampoc no deixarà de banda la informació amb butlletins horaris i informatius a les 7 i a les 8 del matí i a la 1 del migdia.


Ràdio Olot és la ràdio de la generació dels oients que l’escolten i aquest estiu ho tornarà a demostrar fent sonar la varietat d’èxits més gran: des dels 70 fins ara. Durant tot el dia, la música serà la gran protagonista de l’antena, i al vespre, s’estrenarà un nou espai: ‘Còctel Class’. Explica com serà el director de Ràdio Olot, Joel Tallant.


‘Còctel Class’ es podrà escoltar cada vespre d’estiu durant tres hores, de les 9 a les 12 de la nit. A banda de música, a la graella estiuenca de Ràdio Olot també hi haurà informació. Cada hora en punt hi haurà un butlletí per posar-se al dia i a les 7 i a les 8 del matí i a la 1 del migdia, l’informatiu.


La temporada d’estiu de Ràdio Olot comença avui i s’allargarà fins a mitjans de setembre. Just després de les Festes del Tura, la ràdio estrenarà la nova programació de la temporada que ve.

També et pot interessar

Resum de l'any 2021, l'any en què tot torna

La pandèmia torna a centrar el resum de l'any de Ràdio Olot

Ràdio Olot llança un espot publicitari que posa l’accent en la quotidianitat de l’emissora

Es pot veure a les xarxes socials i es projectarà als cinemes d’Olot abans de cada sessió

Estàs escoltant


Volum